Personal | Hoe ziet mijn droomhuis eruit?

tv programma's

Ik ga er ook niet meer omheen draaien. Ik wil in de komende jaren een huis kopen en absoluut niet meer gaan voor een huurhuis. Over mijn droomhuis heb ik al behoorlijk veel ideeën maar ook zeker een aantal wensen/eisen. Hoe mijn droomhuis eruit ziet dat lees je in dit artikel.

Wegdromen bij dingen die heel misschien ooit in de toekomst zouden kunnen, houd me ook gemotiveerd. Soms zakt de moed mij in de schoenen als ik de zoveelste huurprijzen voorbij zie komen. Dat maakte, in combinatie met een zeer vervelende ervaring met een kat van de buren, dat ik niet langer wil gaan voor een huurhuis.

Mijn droomhuis – eisen

Ik blijf liever nog een paar jaar bij mijn ouders wonen en ga dan voor een vrijstaande koopwoning, dan dat ik 1100 euro voor een appartement betaal waarbij ik mijn webshop niet langer thuis kan uitvoeren. Voor degene die mij niet volgen op instagram zal ik even een korte uitleg geven over die kat van de buren. Het was een warme zomerdag een paar weken geleden toen ik in de nacht mijn zolderraam open liet staan. Ik was op het punt om net echt in slaap te vallen toen ik ineens een gek geluid hoorde in mijn slaapkamer (zolder). En toen het geluid alsof iets omviel. Uit een reflex deed ik mijn lamp aan die bij mijn bed stond. Precies op dat moment sprong de kat op het bureau zo weer door het raam. Ik kan je wel vertellen dat als je op zolder slaapt je niet 1 seconde zou denken dat een kat van de buren door jou zolderraam binnen probeert te komen. Ik was dus ook behoorlijk pissig! Overal zaten kattenharen, de pootafdrukken van dit beest zaten op de vloer, het bureau en zelfs op een factuur die in mijn administratiebakje lag. Dat was het punt dat ik helemaal klaar was met een rijtjeswoning! De eerste en vooral enige eis die ik had is dat ik voor een vrijstaande koopwoning ga.

Mijn droomhuis – wensen

Naast deze enige eis heb ik als eis maar eerder als wens, dat ik sowieso mijn webshop kan mee verhuizen naar mijn droomhuis. Er moet een ruimte zijn of te realiseren waar ik genoeg ruimte heb om mijn webshop te runnen. Nu hoor ik je denken, waarom neem je niet een bedrijfspand. Nou om het simpele feit dat ik mijn bedrijf ben begonnen omdat ik niet weet hoe het lichamelijk gaat lopen. Ik wil zelf kunnen bepalen wanneer ik wel of niet werk, hoe ik werk en daarbij niet afhankelijk zijn van een plek waar ik naar toe moet reizen. Mijn bedrijf bij huis betekend dat ik op elk moment van de dag er naar toe kan, maar ook op elk moment kan zeggen dat ik even niets doe. Daarnaast heb ik nog meer redenen waar ik je niet mee ga lastig vallen.
De wens wat deels een eis is, is dat er een ruimte moet zijn of een ruimte die ik zou kunnen aanleggen voor de webshop. Het maakt daarbij niet uit of deze ruimte al bestaat, bijvoorbeeld een grote schuur of een garage aan het huis. Of dat ik deze ruimte moet realiseren in de tuin, daarvoor moet de tuin dus groot genoeg zijn! Dat is ook gelijk de tweede wens, een grote tuin! Niet alleen voor de uitbreiding van mijn webshop, maar ook om er mijn moestuin te hebben. Ik wil bij mijn droomhuis een deel zelfvoorzienend worden waarbij ik zoveel mogelijk groenten en fruit zelf verbouw. Geen rommel meer in mijn eten!

Ik heb nog wel meer wensen, maar voor nu deel ik deze alleen even! Wie weet wat de toekomst gaat brengen. Ik ga er in ieder geval onwijs hard voor werken.

Welke dromen heb jij die nu misschien onrealistisch lijken?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Personal | Hoe ziet mijn droomhuis eruit?

  1. Zo leuk…..
    Fijn om te dromen over hoe jij jou huis van je dromen wilt laten zijn…..
    Ik had ook dromen maar helaas komen ze voor mij nooit meer uit….

    Xoxo

Comments are closed.