Permanente haarverwijdering met de Silk’n Glide

Silk'n Glide

Een kleine drie weken geleden besloot ik om een Silk’n Glide 50.000 aan te schaffen. Ik was er helemaal klaar mee, dat eeuwige scheren, nee dat is gewoon niets voor mij. Dus ik ging op zoek naar een oplossing en kwam op de permanente haarverwijdering met de Silk’n Glide die op dat moment in de aanbieding was bij de Trekpleister. Ik neem je mee op mijn avontuur met dit apparaat. Een eerste indruk deel ik met je, en vertel je graag meer over wat ik er mee wil doen.

Ik had hem al wel eens in de reclame folders voorbij zien komen, maar het deed me vrij weinig. Tot een maand geleden ongeveer. Ik was er echt helemaal klaar mee. Nu moet ik ook wel eerlijk bekennen dat mijn benen altijd extreem geïrriteerd zijn na het scheren, en ze echt niet vertoonbaar zijn.
silk'n glide

Wat is Silk’n Glide precies dan?

De Silk’n Glide 50.000 is een permanente haar verwijderingsapparaat die doormiddel van lichtflitsjes de haarwortels uitschakelt. Je hebt ook nog een 30.000 type, maar deze was op dat moment net even wat goedkoper. Zo’n grapje kost namelijk toch €59,95, en was toen afgeprijsd van €129,95. Dat hij was afgeprijsd was voor mij eigenlijk de doorslag om hem te kopen. Anders had ik het niet gedaan, want het is toch een hoop geld. Daarbij zijn er ook nog apparaten van Philips, maar die zijn al helemaal niet voor mijn budget (boven de 300euro!). Dit apparaat maakt gebruik van de HPL technologie, wat staat voor ‘Home Pulsed Light’. Dit is een techniek die geschikt is voor het zelfstandig thuis ontharen. Voorbeelden die hun zelf geven wat je kunt ontharen zijn; Oksels, armen, bikini lijn, benen, buik, en rug. Dus eigenlijk het hele lichaam. Wel staat er duidelijk in de beschrijving dat je niet over moedervlekken en dicht bij de ogen mag komen. Hierdoor kun je namelijk ‘bijwerkingen’ kunnen krijgen, en daar wordt je natuurlijk niet vrolijk van.

Maar waarom dan een Silk’n Glide?

Nou precies zoals ik hierboven al schreef. Ik was er helemaal klaar mee, om voor de zoveelste keer verschillende mesjes uit te hebben geprobeerd. Niets helpt daarbij. Dus permanente ontharing een optie dan? Ik hoop het natuurlijk wel, maar of het echt zal werken, dat weet ik niet. En dat is nu ook precies wat we samen gaan uitvinden. Althans dat is mijn idee ervan. Ik kon eigenlijk helemaal geen artikelen hierover vinden, en besluit om het heft in eigen handen te nemen. Ik schaam mij er niet voor, en wil het graag delen om jullie te laten zien of het werkt of niet. Want ik zal zeker niet de enige zijn die dit een keer in zijn/haar hoofd haalt, en extra informatie is dan wel erg fijn. Die ga ik voor jullie schrijven.

Wat wil je dan laten zien?

silk'n glide
Lang heb ik nagedacht wat ik dan zou laten zien op mijn blog. Want een foto hoort er echt wel bij. Ik zou dan voor en na foto’s maken van elke keer als ik het apparaat heb gebruikt. En natuurlijk als het straks hopelijk helemaal haarvrij is. Ik heb besloten om mijn oksels dan maar te laten zien op de foto’s in de artikelen die zullen gaan volgen. Mijn beenharen zijn erg licht, en kun je nauwelijks zien op de foto, dus die waren niet geschrikt. Daarbij heb ik hele donkere okselharen, dus perfect voor de foto, en hopelijk is het resultaat dan ook goed te zien. Precies hiervoor heb ik ondertussen mijn okselhaartjes laten groeien, zodat ik een duidelijk beeld kan geven van de situatie nu, en hoe de situatie wordt met het apparaat. Ik ben heel erg benieuwd hoor! Gaat het werken, doet het pijn, is mijn huid er wel geschikt voor? En zo gaan de vragen nog wel even door.

Maar ik laat jullie graag meer zien in een speciaal artikel reeks hierover. Weet jij een leuke titel voor deze serie? Laat het dan even weten in de reacties. Heb je vragen, stel ze dan gerust, misschien kan ik ze beantwoorden.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Permanente haarverwijdering met de Silk’n Glide

  1. Fijn dat je ons wilt en durft mee te nemen in dit ‘avontuur’. Zelf ben ik ook zeker helemaal klaar met dat scheren, maar durf niet zoveel anders uit te proberen. Er zijn zoveel aanbieders die beweren dat hun apparaat en/of methode werkt, dat ik niet kan kiezen welk het beste is. En dan inderdaad die prijzen, het is niet zo dat je er wel eventjes eentje koopt om uit te proberen. Ik ben dan ook zeker ontzettend benieuwd naar je artikelen hierover! Xoxo

    1. Dankjewel. Ja ik heb hier denk ik wel 2 maand over lopen nadenken. Maar besloot na de aanbieding toch maar aan te schaffen, en jullie mee op avontuur te nemen. Op dit moment heb ik al 2 ‘behandelingen’ gehad en ben echt heel erg tevreden. Niet gedacht dat het echt zou werken, en je echt resultaat zou zien, maar je ziet het wel. Binnenkort mijn eerste update, waarin ik alles vertel. En waarin ik ook ‘voor’ fotos laat zien. xx

Comments are closed.