Penfumme – Luxe parfumpen een must voor iedere vrouw

Penfumme - Luxe parfumpen

Van Carmen, een hele aardige meid waar ik een aantal jaren geleden samen een meidenblog mee had mocht ik haar nieuwe product uit proberen. Ze is pas geleden een webshop gestart genaamd Penfumme. Een heuse parfumpen in verschillende soorten en geuren. Ik vertel je er heel graag meer over want dit is wel echt een must voor iedere blogger (of voor als je veel schrijft!).

Carmen stuurde mij een tijdje geleden een berichtje via whatsapp of ik haar nieuwe parfumpen wilde uitproberen. Ze is namelijk een webshop gestart met een heuse parfumpen die je zelfs in verschillende soorten kunt bestellen. Ik ben gek op nieuwe producten uit proberen en zeker als het ook een meerwaarde heeft met bloggen. Een pen komt altijd van pas, maar deze parfumpen is wel heel erg handig!

Penfumme – Een parfumpen!

Penfumme - Luxe parfumpen
Er zijn 2 soorten parfumpennen, namelijk de luxe parfumpen en de robuuste parfumpen. De luxe parfumpen is gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in de kleuren roze, goud en paars. De prijs van deze pen is €7,50 inclusief parfum. Er gaat zo’n 2 milliliter parfum in de pen.
De robuuste pen daarentegen is gemaakt van plastic en verkrijgbaar in de kleuren rood, zilver, blauw, paard en geel. In deze pen gaat iets meer parfum namelijk 5 milliliter en deze kost €5,- inclusief parfum.

Hoe werkt de pen?
Om te kunnen schrijven met de pen moet je de onderkant van de pen draaien. Om de parfum te kunnen spuiten moet je de dop van de pen afhalen en op de parfumverstuiver die daaronder zit drukken. De parfumverstuiver kun je eruit halen en bijvullen door het geurtje na te bestellen of door je eigen parfum erin te doen.
Penfumme - Luxe parfumpen
Op de webshop is er keuze uit 3 verschillende geuren.
– LA100: Een bloemige fruitige gourmand geur voor dames. Topnoten zijn zwarte bes en peer. Hartnoten zijn iris, jasmijn en oranjebloesem. Basisnoten zijn patchouli, tonkaboon, vanille en praline vulling.
– LA703: Een bloemige houtachtige musk geur voor dames. Topnoten zijn gardenia en witte roos. Hartnoot is muskus. Basisnoten zijn vetiver, witte ceder extract en ceder.
– LA716: Dit is een houtachtige bloemige musk geur. Topnoten zijn Bulgaarse roos, jasmijn en oranjebloesem. Hartnoot is muskus. Basisnoten zijn vetiver, cader, cumarine en patchouli.

Naast de parfumpen verkoopt Carmen ook nog een aantal hele andere leuke dames accessoires. Zo kun je er terecht voor een trendy horloge, luxe armbanden, ringen en nog veel meer. Neem eens een kijkje op de website van Penfumme en laat je verrassen.

Wat vind jij van een parfumpen?

* De artikelen in dit artikel heb ik gekregen van een merk en/of bedrijf.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Penfumme – Luxe parfumpen een must voor iedere vrouw

Comments are closed.