Pasen – Paas ideetjes!

pasen
Vandaag heb ik spontaan een 2e artikel voor jullie. Gewoon omdat ik zin had om vanmorgen nog iets voor jullie te schrijven. Het is bijna Pasen. Misschien weet je al precies wat je dit weekend gaat doen, of is alles nog ÊÊn groot vraagteken. Ik heb een aantal ideetjes bij elkaar gezocht, die allemaal al op mijn blog staan als losse artikelen. Ik geef je tips voor een heerlijke brunch, maar ook tussendoortjes, en snacks. Ik deel niet alleen een aantal heerlijke recepten, maar vertel tussendoor ook wat ik ga doen met deze Paasdagen.

Pasen staat vooral bekend om zijn eieren. Die mogen dan ook niet ontbreken in dit artikel. Ik deel 2 ei recepten, die bijna iedereen wel zal lusten. Bij alle recepten kun je je eigen touch toevoegen of weglaten. Heel veel plezier met het lezen van dit artikel, en vooral met het maken van de recepten!

Gekleurde gevulde eieren
Misschien weet je nog als je me al langer volgt dat ik vorig jaar een heel leuk artikel deelde over gekleurde gevulde eieren. Niet alleen leuk voor Pasen maar ook voor een babyshower bijvoorbeeld, of gewoon voor een verjaardag! De smaak van de gevulde eieren zijn hetzelfde, alleen de kleur van de eieren is anders. Heel erg leuk om te maken, en vooral leuk hoe de gasten reageren! Wil je weten hoe ik dit heb gedaan, lees dan dit artikel.

Eiersalade
Zelf dingen maken is altijd veel lekkerder, maar als je eenmaal je eigen eiersalade hebt gemaakt wil je geen andere meer. Deze eiersalade is makkelijk te maken, en extra lekker! Wil je het hele recept doorlezen? Dat kun je vinden in dit artikel.

Dit jaar vieren wij Pasen iets rustiger dan normaal. Met z’n 4en gaan we brunchen, en ’s avonds genieten van een maaltijd. We eten kipschnitzels (zelfgemaakt), met asperges. Ik kijk er heel erg naar uit, en verwacht een rustig weekend, waarin we vooral genieten van elkaar. Als jullie het leuk vinden zal ik van dit weekend ook een foto diary maken, en zullen de recepten op mijn blog volgen.

Salade, op zijn Pools.
Wat we normaal gesproken ook bij alle feestdagen maken is deze salade, dit keer maken we het niet. Maar dat weerhoud mijn er niet van om het met jullie te delen. de heeft wel zo zijn gebruiksaanwijzing, want hoe fijner het gesneden is, hoe lekkerder deze salade is. Het recept vind je in dit artikel.

Snelle pizzarol
Dan heb ik ook voor de brunch nog een heel lekker en snel recept voor jullie. Deze pizza rolletjes kun je naar eigen smaak beleggen. In mijn voorbeeld laat ik een rol met ham zien en een rol met chorizo. Benieuwd hoe ik dit maakte? Lees dan dit artikel.

Chocolade taart met vulling
En omdat het Pasen is, mag er ook geen zoetig recept ontbreken. Ik laat jullie een hele lekkere chocolade taart zien! Heel erg makkelijk te maken, en het voordeel is dat hij altijd lukt! Het recept lees je hier.
DSC_1076

Ik wilde nog veel meer recepten met jullie delen, maar dan wordt het wel een heel erg lang artikel. Binnenkort zullen jullie in mijn nieuwe concept die in Mei online gaat komen, elke week een nieuw recept van mij zien. Van zoet tot hartig, en van snacks tot maaltijden. Ben je benieuwd naar iets specifieks, laat het me dan weten in de reacties, misschien dat ik dat dan aan jullie kan laten zien. Voor nu heb ik al hele leuke ideetjes klaar liggen die ik allemaal nog moet gaan uitwerken. Maar laat mij jullie ideetjes vooral horen, want ik vind het erg leuk om dingen voor jullie uit te proberen!

Ik wil jullie alvast een heel fijn Paasweekend wensen, geniet van alle mensen om je heen. Geniet van wat je hebt, en wees daar dankbaar voor.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

11 thoughts on “Pasen – Paas ideetjes!

  1. Wat jammer dat ik de foto’s niet zag.
    Maar op paaszondag is het ook mijn verjaardag. Zal meer een verjaardag zijn dan passen voor me.

Comments are closed.