Anders

Palette | Go to hell

Ik heb het palette al zo lang in huis, en besefte me dat ik er nog helemaal geen review over geschreven had! Dat wordt dus hoogtijd! Het mooie ronde palette met verschillende kleuren is perfect voor verschillende ooglooks! Wat vind ik van dit palette, en hoe zijn de kleuren? Dat lees je allemaal in deze review!
DSC_1725_edited

Het Go to Hell palette van Makeup Revolution!
Ik vind de naam van dit palette alleen een beetje raar! Wie wil er nu naar de hel? Noem het palette dan naar iets anders! En bestaan betere en mooiere namen voor een palette met oogschaduw!

Het doosje was gevallen uit mijn handen maar tot mijn verbazing zitten de oog schaduws er nog best goed in! Ze zijn niet gebroken en dus nog prima te gebruiken.
DSC_1724

Het palette heeft 19 kleuren. En zitten allemaal in een rondje. Ik maakte natuurlijk ook swatches!
Het Buitenste rondje:

DSC_1681

Het binnenste rondje:
DSC_1690

Ik vind vooral de buitenste kleuren het mooiste, en de eerste 4 van de binnenste. De kleuren zijn erg goed, en je hebt maar heel weinig nodig om je ogen mee op te maken! Dat is toch ook we fijn. Wat ik wel heb gemerkt is dat sommige kleuren toch wat korrelig zijn, dat is ook te zien bij de swatches!

Het is een mooi palette en met een beetje handigheid kun je er mooie ooglooks mee maken. Zelf ben ik nog niet zo’n prof in het maken van ooglooks dus ik houdt het op swatches op mijn arm 🙂

Wat vinden jullie van dit palette?

digitale handtekening

19 thoughts on “Palette | Go to hell”

    1. Nee de naam past inderdaad niet! Hadden ze beter iets anders op kunnen verzinnen. Ik denk dat het palette zo heet omdat het donkere kleuren heeft. Er is namelijk nog een palette (go to heaven) en die heeft meer lichte en zachtere kleuren. De kleuren van dit palette zijn toch vrij donker!

  1. Op YouTube zijn er veel tips en voorbeelden voor het aanbrengen van (oog)make-up.

    1. I know! Moet ook nog flink oefenen met foto’s maken van mijn gezicht. Binnenkort hoop ik hier meer tijd in te kunnen steken, en dan gaan er ook ooglooks op mijn blog komen!

  2. Heel mooi palette, de oogschaduw’s hebben wel veel pigment zo te zien! De naam past er inderdaad niet bij, haha! Xx

  3. Ja ik vind de kleuren ook echt heel duidelijk overkomen! Vooral de glans bij de lichtere kleuren vind ik prachtig!

    1. Nou hij is niet heel erg klein hoor! Kan misschien zo overkomen op de foto’s maar hij is ongeveer het formaat als de grote w7 paletten!

Comments are closed.