Paese nagellak nr. 317

In de Styletone box van December zat een hele mooie nagellak van Paese. En die had ik nog niet eerder zo uitgebreid aan jullie laten zien, dus hier komt mijn review over deze hele mooie en vooral aparte nagellak. Deze kleur ben ik nog niet tegen gekomen in mijn stash van 65 nagellakken, en hij is een unieke! Waarom? Dat lees je allemaal in dit artikel.
paese
Toen ik deze kleur zag, was ik gelijk al heel erg blij. Ook al heb ik al 65 verschillende kleuren nagellak, toch zat deze kleur er niet tussen. Helemaal niets vergelijkbaars. Het merk kende ik al wel eerder van de Styletone box, en deze nagellak is gemaakt in Krakow (Polen). Nee, geen voorkeursbehandeling krijgt deze nagellak, want zoals jullie weten heb ik vrij weinig met het land, op het lekkere eten na dan.

Al eerder liet ik vallen dat het zeker geen ‘gewoon’ nagellakje is. Nee hij is apart, en zeer uniek. Nee niet overdreven hoor. Kijk zelf maar naar de foto hieronder.
paese
Zie je de binnenkant van het flesje? Ja, juist. Een inkt kleur. Verder is de nagellak een stuk donkerder op je nagels dan dat je zo zou denken door de kleur van het flesje. Begrijp het niet verkeerd, de kleur is echt prachtig! Het flesje vind ik er ook luxe uit zien. Een heel mooi vierkant flesje. Het kwastje is simpel, en vind ik zelf erg fijn doordat hij dunner is dan de ‘normale’ kwastjes.

paese
In het zonlicht zie je pas echt hoe mooi dit pareltje is op je nagels. De nagellak geeft enorm veel glans en de glitters zijn in het zonlicht pas echt goed zichtbaar.

De nagellak kan ik niet vergelijken met andere merken die ik in mijn bezit heb. Het kwastje is zeker de helft dunner als de nagellakjes van Essence bijvoorbeeld, en de nagellak blijft ook veel langer zitten. Met 2 lakjes hield het een week netjes op mijn nagels. En dat is nogal een wonder zoals ik dat vaker heb verteld. Normaal chipt een nagellak diezelfde dag nog, maar ik kom nu steeds vaker nagellak merken tegen die het langer uit houden op mijn nagels.

Deze nagellak is online te koop, bij verschillende webwinkels. De prijzen variëren, maar liggen rond de €6,00. Wat is redelijk betaalbaar vind voor een nagellak van 9 ml die zolang op mijn nagels blijft zitten.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

19 thoughts on “Paese nagellak nr. 317

  1. Ik zie aan het flesje dat ‘ie een heel mooi effect heeft dat lastig op de foto te krijgen is. Prachtig nagellakje!

    1. Ja klopt, je ziet het heel erg moeilijk op je nagels. Hij is gelijk heel donker. Dat vind ik zelf wel jammer, want hij was nog mooier geweest als het er net zo uit zag als in het flesje!

Comments are closed.