Overhemden van Michaelis

Michaelis

Mijn broertje en overhemden, dat  is een verhaal apart. Daarom heb ik vandaag weer een artikel die deels van mijn broertjes hand is, want hij kreeg een overhemd van het merk Michaelis opgestuurd. Wat hij er van vind, en waarom deze overhemd zo speciaal is, dat vertel hij je graag.

Het artikel van vandaag is er één deels van mijn broertje zijn hand. Mijn jongste broertje is echt een groot fan van overhemden, en het staat hem ook nog eens onwijs goed! Het uitzoeken van een overhemd is nog best wel moeilijk. Zo kun je namelijk op een webshop niet goed zien of de stof wel bij je past, en of hij lekker zit. Het overhemd die hij kreeg opgestuurd heeft hij niet zelf uitgekozen. Maar desondanks vind hij hem wel heel erg mooi. Beide kende wij het merk Michaelis overhemden niet.

Overhemd van Michaelis

overhemden van michaelis
Het overhemd heeft een licht blauwe kleur, en is net even wat anders dan een witte overhemd, waar zijn keuze normaal naar uit gaat. De kleur staat hem wel heel erg mooi, al komt hij niet helemaal perfect over op de foto’s. Wat hem gelijk opmerkte is dat de overhemd wel onwijs snel en makkelijk kruikt. Dat kun je ook op de foto’s hieronder goed zien. Ga even zitten, en de vouwen zitten onder in het overhemd er al in. Dat is wel heel erg jammer.

De stof is niet te dik en daarom perfect voor de lente en zomer. Ook het kleurtje past daar wat dat betreft goed bij. Het overhemd en andere overhemden van dit merk zijn te koop over de webshop van Overhemden.com. Deze overhemd is daar ook te koop, en kost €59,90.

Wat vind jij van overhemden bij mannen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.