Overhemden dragen in de herfst – tips

ledub overhemd

Het begint al behoorlijk koud te worden en dan is het nog niet eens winter. Hoe ook jij je over hem kunt blijven dragen in de herfst, daar vertel ik je graag meer over!

Een overhemd dragen in de herfst of winter is natuurlijk heel leuk maar kan behoorlijk koud zijn. Om toch te kunnen genieten van die mooie overhemden kun je ze combineren met andere items zodat je ze de hele winter door kunt blijven dragen.

Overhemden en de herfst

Als het een heerlijke zonnige herfstdag is dan is het dragen van een overhemd prima. Maar regent het, of is het heel erg koud, dan zou je ze misschien willen combineren met andere items zodat het iets warmer en lekker comfortabel is.

De beste tips om trendy overhemden te combineren in de herfst: laagjes!

Welke laagjes? Valt het overhemd dan juist niet weg tussen al die lagen en kan je dan niet beter kiezen voor andere kledingitems?
stoere warme trui

Overhemden kunnen ook in de herfst en winter!


Hoe combineer je overhemden in de herfst en winter zodat je het niet koud hebt, er leuk bij loopt en het ook nog comfortabel zit? Hier mijn tips:

 • met een sweater
  Een sweater zorgt niet alleen voor de extra warmte die je wilt in de herfst/ winter, maak creëert ook een leuk contrast met het overhemd.
 • met een spijkerjasje
  Zelf ben ik echt fan van de overhemden met een spijkerjasje eroverheen. Ik vind spijkerjasjes sowieso de laatste tijd erg leuk en het is makkelijk te combineren met vele outfits!
 • met een bodywarmer
  Ook een bodywarmer zie je steeds vaker voorbij komen. Het geeft je net dat extra zetje qua warmte maar staat ook nog eens heel leuk op een overhemd.
 • met een vest
  Mijn broertje die jullie altijd voorbij zien komen met de overhemd artikelen draagt een overhemd heel graag met een vest. Makkelijk uit te trekken als het toch te warm is en eindeloos te combineren qua kleuren en stoffen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer manieren om toch een overhemd te kunnen dragen als het kouder begint te worden! Overal is een oplossing voor. Ben je benieuwd welk overhemd de favoriet is van mijn broertje? Neem dan zeker even een kijkje op de blog, want er staan een heleboel overhemd outfits online waar hij ze graag aan jullie laat zien.

Hoe draag jij een overhemd als het kouder wordt? Ga je voor simpel of creëer je ook laagjes?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.