Overhemd voor een nette gelegenheid!

Overhemd voor een nette gelegenheid

Mijn broertje was weer even helemaal gelukkig toen hij een nieuwe overhemd kreeg opgestuurd. En niet zomaar een overhemd, maar een overhemd voor een nette gelegenheid! Perfect voor een bruiloft of misschien zelfs wel een diplomering!

Nou staan alle soort overhemden mijn broertje wel, maar ik kan mij goed voorstellen dat er mensen zijn waarbij overhemden nou niet heel erg mooi staan. Een wit overhemd van overhemden.com is dan altijd een goede keuze. Of je deze nou draagt voor een nette gelegenheid, of misschien wel voor je werk, een wit overhemd kan altijd.

Wit overhemd voor een nette gelegenheid!

Overhemd voor een nette gelegenheid
Wie zegt ‘Elke witte overhemd is toch gewoon hetzelfde!’ moet maar eens een winkel binnen lopen waar ze overhemden voorkopen. Pak eens 5 witte overhemden van verschillende merken, dan pas zie je dat geen enkele witte overhemd hetzelfde is! Ook al heeft mijn broertje al meerdere overhemden, toch is deze weer een prachtige aanvulling op zijn huidige overhemden collectie. Weer een totaal andere stof die de draagcomfort een stuk anders maakt. In een positieve manier!

De stof van dit witte overhemd is erg fijn voor de warme dagen. Bij dit overhemd moet je wel echt een wit t-shirt dragen, want hij schijnt zeker door. Vind je dit merk nou niet helemaal jou ding, of houd je niet zo van witte overhemden? Neem dan eens een kijkje bij de Bertoni of Denmark dit merk heeft ook hele gave overhemden! Welk overhemd je ook kiest, weet dat veel vrouwen het echt prachtig vinden. Inclusief ik! Mannen in pak of met enkel een overhemd aan is wel echt heel prettig om naar te kijken, al zeg ik zelf.
Overhemd voor een nette gelegenheid

Wat de drager van dit overhemd zelf vind:
Een hele mooie aanvulling op mijn huidige overhemden collectie. Je kunt heel erg goed zien dat dit overhemd weer totaal anders is dan alle andere overhemden. Ik draag hem graag naar school of op gewone dagen (eigenlijk draag ik altijd wel een overhemd!). Dit overhemd kun je ook prima naar nette gelegenheden dragen, bijvoorbeeld een diplomering of bruiloft, of zelfs een begrafenis/crematie. Voor elke gelegenheid is een wit overhemd een prima keuze.

Vraag aan alle mannen: Heb jij een witte overhemd in de kast hangen?
Vraag aan de vrouwen: Wat vind jij van mannen in witte overhemden?

  • Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf en/of merk.
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Overhemd voor een nette gelegenheid!

Comments are closed.