Overhemd van Seidensticker – voor een nette gelegenheid

overhemd van seidensticker

Al een aantal keren deelde ik een outfit artikel met mijn broertje, dit bevalt me eigenlijk prima en hij vind het zelf ook erg leuk. Daarom heb ik dit keer weer een outfit artikel met een overhemd die hij kreeg opgestuurd. Hoe hem dit bevalt en waarom deze weer anders is dan de andere overhemden vertel hij je zelf.

Naast dat het hem gewoon onwijs mooi staat zo’n overhemd, draagt hij ze ook nog eens graag. Het is makkelijk te combineren en er zijn eindeloos veel soorten overhemden. Vaak draagt hij een overhemd boven een stoere spijkerbroek, maar ook wil hij wel eens een heel pak aan trekken. Op een spijkerbroek is het natuurlijk heel makkelijk te combineren, en kun je het op elk moment dragen.

Overhemd van Seidensticker

overhemd van seidensticker
Onverwachts kreeg ik nog een pakketje binnen van Overhemden.com met daarin een overhemd van het merk Seidensticker. Het Seidensticker overhemd is wit en heeft een slim pasvorm waardoor hij mooi aansluit op het lichaam. De lange mouwen van dit overhemd zijn ideaal, want zo kan hij hem het hele jaar door dragen. De stof ik heel zacht en heeft een totaal ander gezicht dan de andere 2 overhemden die hij al eerlijk heeft ontvangen.

Mijn broertje vind het niet zo heel erg leuk om vol in de aandacht te staan op mijn blog. Daarom heb ik ook maar een paar simpele fotos van hem met zijn overhemd. Daarnaast vind hij het wel heel erg leuk om een overhemd te ontvangen en draagt hij ze ook echt met trots. Erg leuk om te zien als grote zus zijnde, en persoonlijk vind ik het leuk dat ik ook anderen blij kan maken met dingen van mijn blog. Het is toch een soort cadeautje die je aan een ander kunt geven, enkel omdat ik het leuk vind om te schrijven. Blijft bijzonder. Maar om even terug te komen op het overhemd van Seidensticker, het staat hem echt heel mooi! Maar wat vind hij er zelf van? Dat laat ik hem je graag zelf vertellen. Want hij moet tenslotte de overhemden dragen.
overhemd van seidensticker

Wat hij er zelf van vind?
Een heel leuk en mooi overhemd. Fijne stof die niet heel plakkerig wordt tijdens warme dagen. Omdat ik van de andere overhemden maat 37 heb, was is bang dat maat 39 te groot zou uitvallen. Gelukkig is dat niet zo, en valt deze dus kleiner uit, waardoor de overhemd precies goed om het lichaam valt. Hier moet je dus goed op letten als je een overhemd besteld. Meet alle maten op, en kijk dan welke maat je hebt, zodat hij niet te groot en niet te klein is. De stof is fijn op de huid, en de kleur is erg mooi. Wit past namelijk altijd, en ik kan hem dus makkelijk combineren met een leuke spijkerbroek of een nette broek bij een compleet pak.

  • Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf en/of merk.
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Overhemd van Seidensticker – voor een nette gelegenheid

  1. Wauw! Wat een mooi overhemd, staat hem heel erg goed.

Comments are closed.