Overhemd met stippen voor de lente zon

Overhemd met stippen

De geluksvogel! Mijn broertje kreeg weer een heel gaaf overhemd op gestuurd die hem echt perfect past. Alsof het voor zijn lijf gemaakt is. Dit overhemd is niet alleen heel mooi maar ook perfect voor de warmere dagen (en de lente zon) die er hopelijk nu een keer aan gaan komen. Een overhemd met stippen, dat staat echt iedereen!

Nu staan eigenlijk alle soort overhemden wel erg goed bij mijn broertje, maar ik ben er van overtuigd dat dit overhemd echt bij iedereen staat. De dunne stof is perfect voor het warme weer en de lente zon die nu eindelijk eens naar boven komt. Dit overhemd is ook prima te combineren met één van de Garage shirts. Het zal niet alleen mooi staan, maar ook heerlijk zitten.

Overhemd met stippen

Overhemd met stippen
Toen mijn broertje dit overhemd zag was hij meteen verkocht. Sindsdien draagt hij hem heel erg graag en is daarom ook prima te combineren met een simpele spijkerbroek. Een aanrader voor schoolgaande jongeren/jongvolwassenen. Van een afstandje zie je niet dat er in dit overhemd stippen zijn verwerkt. Dit zie je alleen van dichtbij en dat maakt dit overhemd ook zo mooi. Er is niet één overhemd in de kast die een klein beetje lijkt op dit overhemd. En laat mijn broertje nou net een heleboel overhemden in zijn kast hebben hangen. Een overhemd staat niet alleen mooi, met een overhemd kun je ook eindeloze combinaties maken.
Overhemd met stippen
Een paar woorden van de drager zelf:
Het overhemd zit heel erg fijn. De dunne stof is erg fijn voor als het straks weer wat warmer is buiten. Nu het nog niet zo warm is combineer ik het met een simpel vest en een leuke spijkerbroek. Van dit overhemd wil ik er nog wel een paar van in mijn kast hebben hangen!

Vraag aan jou: Wat vind jij van dit overhemd?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.