Over mij

Over mij

Ik ben Carolien de Graaf en houd mij sinds 2013 bezig met bloggen. Dit is echt een hobby van mij, en ik vind het erg leuk om te doen! Ik ben 24 jaar oud, en geboren in Rijssen waar ik nu nog steeds woon met mijn ouders, en broertje. Ik ben erg creatief en leergierig, en daar probeer ik zoveel mogelijk uit te halen. Februari 2014 ben ik afgestudeerd als Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker op MBO niveau 4. Verder ben ik in November 2017 begonnen met een thuisstudie Medisch secretaresse en heb ik in April 2018 daar mijn getuigschrift van gehaald met een 8,9 als gemiddeld cijfer. De uitslag van het examen laat nog op zich wachten.
Inmiddels ben ik ook begonnen aan mijn 3e seizoen bij Avonturenpark Hellendoorn en ben ik ondertussen aan het solliciteren naar een baan als medisch secretaresse. Dit alles combineer ik met veel liefde met mijn blog waar je nu op kijkt.
Hobby’s van mijn zijn dan ook bloggen, het kweken van garnalen (taitibee en crystal red/black en taiwan bee), knutselen aan vooral mijn bullet journal en vind ik het leuk om nieuwe producten en diensten uit te proberen (deels voor mijn blog en deels voor mijzelf).

DSC_1564-001

Over liefscarolien

Ik ben begonnen met bloggen nadat ik in 2013 in een nare periode zat. Kon mijn creativiteit en emotie niet kwijt in de huidige dingen en besloot daarom na lang zoeken een blog te beginnen. Deze begon ik eerst op Blogger, maar ben nu al een lange tijd erg tevreden met wordpress. Het bloggen begon bij mij echt als een hobby maar is inmiddels uitgegroeid tot een passie waar ik elke dag met veel liefde aan werk. Ooit hoop ik hier een klein bedrijfje mee te beginnen (wie weet in de toekomst!).
Mijn blog (liefscarolien) is een weerspiegeling van wie ik als persoon ben. Ik houd van erg veel dingen en daar schrijf ik dan ook graag over. Zo kun je bijvoorbeeld regelmatig recepten en gerechten verwachten, reviews van allerlei soorten producten (van beauty tot huishoudelijke producten), deel ik graag verschillende soorten lifestyle artikelen en heel soms komt er iets over fashion voorbij.
Ik ben geen beauty meisje maar vind het wel heel erg leuk om te schrijven over inner beauty en persoonlijke verzorging. Daarbij heb ik een lichtelijke verslaving voor nagellak (waar ik al meer dan 300 flesje van heb). Kortom een grote variatie waardoor ik zelf ook nooit verveeld raak om iets te delen. Wel heb ik een redelijk vast upload schema (waarbij er elke dag om 04.00uur een artikel online komt) maar wil ik daar met samenwerkingen nog wel eens vanaf wijken. Kijk eens tussen de meer dan 1000 geschreven artikelen op deze site, je vind vast iets dat je interessant vind.

Wil je meer weten over mij, dan kan je altijd contact opnemen via één van de social media accounts of via de mail. Linkjes en mailadres kun je vinden op mijn contact pagina.

24 thoughts on “Over mij

  1. Thank you for visiting and following my blog. Your blog looks interesting but unfortunately I am not able to follow the language of your blog. Best wishes for your blogging.

    1. You can translate the language to any language you want (in the sidebar of my blog – the right side you see a google translate option) so then you can read what i write on this site 🙂

Wat lief dat je een reactie wilt achterlaten!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.