Outfit – Zwarte overhemd

zwarte overhemd

Zo’n 2 weken geleden maakte ik mijn broertje blij met een overhemd van Calvin Klein. En nu maak ik hem opnieuw blij met een overhemd, maar dit keer een totaal andere dan alle vorige overhemden. Nog niet eerder kreeg hij een zwarte overhemd, maar nu mag hij deze bij de rest van zijn overhemden gaan hangen. Wat hij vind van deze zwarte overhemd dat verteld hij je graag zelf.

Omdat mijn broertje normaal gesproken alleen maar lichte kleuren overhemden draagt, was het even een verrassing om een zwarte overhemd te krijgen. Een zwart overhemd komt natuurlijk altijd wel eens van pas. De overhemd van het merk Jacques Britt is een merk wat we beide nog niet kenden.

Zwarte overhemd van Jacques Britt

zwarte overhemd
Kijk eens hoe goed dit overhemd hem staat! De stof is heel apart, het is namelijk satijn. Iets wat hij niet gewend is, en waar hij nog even aan moet wennen. Net zoals alle andere overhemden die hij heeft en draagt, draagt hij ze het liefst op een spijkerboek. Maar natuurlijk zijn de overhemden ook prima met een compleet pak te combineren. Of eventueel een nette spijkerbroek, dit overhemd en een jasje. Combinaties genoeg! Dit overhemd is te koop op overhemden.com waar ze verschillende maten hebben.

Wat vind Dennis er zelf van?
Ik (Dennis) vind het een leuk overhemd. Het zit prima, en heeft een erg fijne stof. Deze overhemd zou ik zelf voor alleen nette momenten bewaren, daar het dan het beste tot zijn recht komt. Ik zou hem dan ook zeker aanraden als je houdt van overhemden. De armen zijn lekker lang, en ook de overhemd zelf is zeker niet aan de korte kant. Dus als je lang bent en lange armen hebt, is deze overhemd echt prima!

  • Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk en/of bedrijf.
About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.