Outfit | Zeg maar hallo roze

hallo roze

Tijdens mijn thuis blijf vakantie ontstonden zoveel ideeën voor leuke outfits, dat ik aan de slag ging en mijn vakantie ook nog eens super nuttig werd. Dit keer pakte ik er een knal roze top bij, zeg maar hallo roze! Iets wat ik anders niet heel snel zou kopen, maar deze trok op de een of andere manier mijn aandacht! Hoe ik deze combineer? En of ik dit nog vaker aan trek?

Op de dag dat ik deze foto’s maakte was het 21 graden en was er af en toe een fris briesje. Normaal heb ik het snel koud, maar dat viel die dag heel erg mee. De top is zowel off shoulder te dragen of als een soort t-shirt effect.

Een knal roze top!

Voor deze outfit haalde ik een aantal oudere items uit de kast die ik combineerde met nieuwe items die ik net gekocht had. Zo kocht ik vorig jaar deze gave top die ik helaas niet meer aan kon vanwege het weer. Maar aangezien het inmiddels alweer prachtig weer is, kon ik deze eindelijk uit de kast halen. De top combineer ik met een lichte spijkerbroek, dit is mijn favoriete broek van Lidl! Het is een high waisted jeans in een lichte spijkerkleur, die je overal mee kan combineren! Daarnaast draag ik één van mijn favoriete Adidas schoenen.
rozer kan niet hallo roze

Wat ik hier draag?
Broek: Lidl
Top: KIK Duitsland
Zonnebril: Primark
Schoenen: Adidas
Sokken: Primark

Mijn favoriete plek om te fotograferen!

Ik heb wel een paar plekken in Nederland, of beter gezegd, bij mij in de omgeving, die ik graag gebruik om foto’s te maken. Zo woon ik onwijs dicht bij het bos, dus een wandeling met de camera is al snel gemaakt! Daarnaast nodigt het ook uit tot het maken van outfit foto’s. Ook de weg naar Duitsland vanaf de plek waar ik woon is onwijs mooi met een aantal plekken waar ik graag even een kleine stop maak. De foto’s die ik bijvoorbeeld in dit artikel heb gemaakt is genomen bij een plek waar wij eigenlijk standaard stoppen op de weg naar Duitsland. Het is er heerlijk rustig, kunt er prachtig wandelen ennn heeft een brug met een prachtig maar dan ook echt prachtig uitzicht!

Het water, de prachtige groene kleuren van de bomen, nodigen uit tot het maken van een outfit foto die er helemaal uit gaat springen! Soms heb je niet veel nodig om even helemaal tot rust te komen. Van deze kleine momentjes geniet ik enorm en kan ik er weer even tegen aan.

Heb jij ook van die plekjes waar je graag naar toe gaat, bijvoorbeeld om foto’s te maken?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.