Outfit | Wit blouse jurkje

Ik deel al een tijdje de outfits die ik van Femme Luxe ontvang. Omdat ik de outfits ook graag los aan jullie laat zien schrijf ik deze artikelen. Dit keer een wit blouse jurkje, die ik niet eerder deelde in de femme luxe artikelen! Benieuwd wat ik precies draag? Lees dan even verder.

Wie mijn artikelen de laatste weken heeft gelezen dan weet je dat ik af en toe leuke pakketjes van Femme Luxe binnen krijg. Daar heb ik ook al een uitgebreid over geschreven maar het leek me leuk om deze ook nog los te behandelen op de blog. Dit is dus geen samenwerking maar gewoon mijn enthousiasme voor de outfit.

Wit blouse jurkje

In het artikel van Femme luxe waarbij ik dit jurkje unbox, paste hij helaas niet. Het is niet zo dat ik ineens ben afgevallen ofzo, alleen een week per maand ben ik net iets moller dan de andere weken. En dat pas precies de tijd dat ik het pakketje moest gaan laten zien. Het jurkje is een maat 8, wat neer komt op 36/38 al valt hij onwijs klein uit. Het blouseje niet, maar het rokje wat er aan vast zit, dat is echt wel heel klein. Het jurkje krijg ik aan, maar ik geloof niet dat ik kan zitten zonder dat het rokje uit elkaar knapt. Er zit ook een onderrokje aan vast, daardoor schijnt hij niet door. Ik vind het een heel fijn stofje en het bovenste stuk vind ik echt heel mooi. Het rokje vind ik mwah. Al komt dat ook echt alleen doordat hij zo klein uitvalt en ik me er daardoor niet heel prettig in voel. Wellicht als het straks warm genoeg is buiten dat ik er dan anders over denk (ik ben sowieso in de zomer veel smaller dan in de winter).

Wat ik hier draag op de foto:
Jurkje: Femme luxe

Kan jij ook niet wachten tot de lente/zomer?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.