Outfit | Winter jas en warme boots!

winterjas en warme boots

Af en toe laat de winter weten dat hij er is, door een flinke witte laag over de planten (vorst) om nog maar te zwijgen over de ijs kou die het met zich mee brengt. Ik ging voor een heerlijke warme winter jas en warme boots die echt ideaal zijn tijdens de kou!

De jas heb je al eens eerder kunnen zien op mijn blog. Net zoals alle andere mensen draag ik mijn kleding ook een stuk vaker dan 1 keer. Daarom ook deze outfit voor jullie. Want zeg zelf, jij laat je kleding toch niet ongebruikt in de kast liggen?

Warme boots

Ergens rond augustus afgelopen jaar bedacht ik me dat ik eigenlijk geen schoenen had voor de winter. Ik ging op zoek naar schoenen en kwam daarbij uit op de website van scapino, die hadden namelijk nog allerlei afgeprijsde artikelen van de winter daarvoor. Ideaal want zo kocht ik deze schoenen voor €25,00. En die schoenen komen nu echt heel goed van pas, want ze zijn heerlijk warm.
winterjas en warme boots

Wat ik hier draag:
Boots: Scapino
Broek: Primark
Jas: Onlinewinterjassen
Horloge: Garmin vivomove HR

Een frisse neus halen!

Of het nu zo koud is of niet, een frisse neus halen is altijd een goed idee! Omdat wij met enige regelmatig naar Duitsland gaan heb ik al een aantal toffe plekjes ontdekt onderweg. Zo stoppen wij graag even bij Cosmos om even een frisse neus te halen, of voor het maken van mooie foto’s. Ik heb er al redelijk wat outfits gefotografeerd en ik kan echt zeggen dat elk jaargetijde er prachtig is.

Je kunt er makkelijk je auto parkeren en er staan meerdere borden voor wandelroutes, erg leuk ook voor kids! Maar daar zal ik in een ander artikel graag meer over vertellen. Het gaat nu natuurlijk om mijn outfit.

Ik vind de jas echt heerlijk, hij heeft extra veel fleece aan de binnenkant en is dus perfect voor mensen die het altijd koud hebben (zoals ik!). Ook de schoenen hebben zo’n laagje aan de bovenkant en verder zijn ze echte gevoerd met een soort winter boots effect. De schoenen kun je overigens combineren met elke outfit, al staan ze wel het mooiste bij een broek of spijkerbroek.

Wat denk jij, gaan we nog een echte winter krijgen met sneeuw, temperaturen van ver onder het vriespunt? Ik ben in ieder geval voorbereid!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.