Outfit | Welkom herfst – legergroene tuniek!

legergroene tuniek

Een tijdje geleden deelde ik al een outfit artikel met een zwarte legging van Lidl, dit keer laat ik van diezelfde leggings een andere kleur zien. Deze gave zwart, grijze legging combineer ik met een legergroene tuniek die perfect is om deze herfst te verwelkomen. Deze super comfortabele outfit is perfect voor een dagje weg, een wandeling of gewoon een dagje thuis.

Bij ons dichtbij ligt een prachtig wandelgebied door de bossen, nee niet zoals de veluwe maar wel bijna net zo mooi! Ondanks dat het bijna om de hoek ligt kom ik er maar heel weinig en gaan we eerder naar de Holterberg/Sallandse heuvelrug dan naar een bos waar ik letterlijk naar toe kan lopen. Anyway, ik ging er nu wel naar toe om foto’s te maken want nu de heide in de bloei staat is het er prachtig paars.

Legergroene tuniek
legergroene tuniek

Mijn eerste idee was om bij de heide foto’s te maken, maar toen ik alsmaar een paarse gloed over mijn foto’s kreeg was ik er klaar mee en ging ik het bos in. En dat was een perfecte keuze want hier komt mijn outfit echt tot zijn recht.
legergroene tuniek en legging lidl

Welkom herfst! De eerste blaadjes zullen binnenkort gaan vallen, maar tot die tijd geniet ik nog even van de schoonheid van volle bomen met groene bladeren. Maar ik kijk er ook echt naar uit om met die prachtige herfstkleuren foto’s te gaan maken. Naast foto’s maken wil ik nog meer en vaker gaan genieten van heerlijk rustgevende wandelingen in het bos, wellicht weer eens mijn hobby op pakken en met de metaaldetector er op uit te gaan (veel te lang al niet gedaan)!

Wat ik hier draag:
Legging: Lidl
Legergroene tuniek: Primark
Schoenen: Adidas superstar
Sokken: Primark
In mijn hand houd ik mijn mobiel in een portemonnee hoesjes van Smartphonehoesjes. (nee dit is geen gesponsord artikel, dit hoesje heb ik nu al 2 jaar!)

Maak jij wel eens wandelingen in het bos?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Outfit | Welkom herfst – legergroene tuniek!

Comments are closed.