Outfit | Warme trui voor de winter!

warme trui

Ja ja, ben ik weer! De persoon die het bijna altijd koud heeft. En dan moet de echte winter nog komen! Ik kocht een warme trui voor de winter en omdat hij lekker groot is kan ik er eventueel nog een thermotrui onder. Ben jij team altijd warm of team altijd koud?

Hoe dan ook hoor ik heel duidelijk tot team altijd koud. Kan mij nog goed herinneren toen ik aan de prednison zat dat ik het zo bloedheet had, dat ik niet wist wat ik met mezelf aan moest. Voor iemand die het normaal dus altijd koud heeft is dit nogal een omschakeling! Nu alle medicijnen en troep mijn lijf heeft verlaten (althans, dat mag ik hopen) moet ik mij weer goed voorbereiden op de winter. Kom maar op met die dikke truien!

Warme trui

warme trui voor de winter
Je kent het wel, of hebt ze misschien zelf ook wel in de kast liggen, van die lekkere iets te grote truien waar je je helemaal in kunt verstoppen. De trui die ik hier draag is zo’n eentje die niet alleen iets groter uit valt maar ook nog eens lekker dik en warm is. Aan beide zijkanten is de trui afgewerkt met een lint die je zelf zo los of strak kunt maken als je zelf wilt. Dit maakt de trui net even iets specialer dan een gewone gebreide trui.

Voor de rest koos ik deze hele fijne high waisted broek van Primark, die aanvoelt als een tweede huid. Hij is wat dikker dan de andere broeken die ik van Primark heb, wat hem perfect voor de koude dagen maakt! Verder combineerde ik deze outfit met deze fijn zittende en simpele laarsjes van Primark. Ik vind ze ideaal voor het werk en zijn ook nog redelijk warm (als het echt koud is, heb ik ruimte in de schoen voor mijn cosy socks!).

Wat ik hier draag:
Trui: Primark
Broek: Primark
Schoenen: Primark

Hoe ik mezelf warm ga houden deze winter!


warme trui
Naast een dikke trui zullen ook vele andere items weer klaar liggen om hun dienst te doen. Zo draag ik (zomer of niet) een stretch topje (vrij dik, komen van Action). Toevallig was het tijdens het maken van deze foto zo’n 6 graden met een vrij stevige en hele koude wind. Om niet gelijk kou te vatten koos ik ervoor om een t-shirt met lange mouwen hieronder te dragen. Je ziet hem niet op de foto (is ook de bedoeling) maar deze houd mij wel net even iets warmer. Ik vond het nog te vroeg of warm voor thermo kleding daar ik er anders straks in de echte winter niets aan heb.

Verder zorg ik naast warme kleding ook voor een goed zittende winterjas, een fijne sjaal en een stel warme handschoenen.

Hoe houd jij jezelf warm in de winter?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Outfit | Warme trui voor de winter!

Comments are closed.