Outfit | Wandeling Maasduinen

outfit maasduinen

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe outfit! Het is een outfit die ik maakte tijdens mijn vakantie in Mei, toen het 30 graden was die dag. We besloten een wandeling te maken over de Maasduinen van 8km. Niet echt een top plan als het zo warm is, maar het leverde wel prachtige plaatjes op!
Benieuwd wat ik allemaal draag?

Was was die dag dus behoorlijk warm en wij besloten precies op het warmste punt van de dag een wandeling te maken op een plek waar amper schaduw was. Echt heel slim ook! We zouden eerst 8km wandelen maar besloten om het pondje te nemen waardoor we de helft van de route konden lopen. Maar als nog kan ik je vertellen dat 4km in de brandende zon niet heel prettig is!

Wandeling over de Maasduinen

Allereerst is de Maasduinen echt een prachtige plek om te wandelen. De combinatie van water, bos en de zandduinen is echt prachtig! In een ander artikel ga ik jullie alles vertellen over de wandeling want het was echt de moeite waard. Laten we even terug gaan naar de outfit. De oplettende kijker heeft misschien al wel gezien dat ik het broekje al eens eerder heb laten zien op de blog. Dat klopt! Ik draag natuurlijk items vaker dan 1x wat iedereen doet.
outfit maasduinen
outfit maasduinen

Wat ik hier draag op de foto:
Short: Forever21
Topje: Primark
Schoenen: Adidas
Rugzak: Action
Zonnebril: Primark

Ben jij al eens bij de Maasduinen in Limburg geweest?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.