Outfit | Vrolijk overhemd voor de zomer!

vrolijk overhemd olymp

De zomer is in volle gang en daarbij hoort natuurlijk wel een vrolijk overhemd voor de zomer! Eentje die lekker opvallend is, een fijne stof heeft en enigszins zomers oogt. Deze heb ik gevonden en Dennis laat je dan ook graag zijn nieuwe aanwinst zien. Durf jij zo’n gewaagd printje aan te trekken?

Toen Dennis zei dat hij dit keer een overhemd wilde die wat gewaagder was dan alle vorige overhemden had ik niet dit overhemd verwacht. Dit is gelijk de hele andere kant maar wel onwijs stoer en het staat hem ook nog eens heel erg goed! Gecombineerd met een paar stoere schoenen en een stoere broek maakt de look helemaal af.

Vrolijk overhemd
olymp overhemd hawaii

De afgelopen weken hebben we een aantal zeer warme dagen gehad (het was hier 40 graden) en je wilt er dan zowel leuk bij lopen als iets luchtigs. Je zou zeggen dat deze outfit misschien iets te warm is voor die warme dagen maar door de dunne stof van dit trendy overhemd maakt het perfect voor de zomer.

Het modern getailleerd overhemd van Olymp met korte mouwen en een opvallende bloemen print in zowel donkerblauw en lichtblauw. Hiermee zal je zeker opvallen, zoals je kunt zien op de foto’s in dit artikel. Dit overhemd heeft geen borstzak, is strijkvrij (ideaal voor de mensen die geen fan zijn van strijken!) en is gemaakt van 100% katoen.

Wat hij hier draagt:
Overhemd: HemdvoorHem
T-shirt: Primark
Broek: Primark
Onderbroek: On that ass
Schoenen: Adidas
Zonnebril: Cheapass zonnebrillen
vrolijk overhemd olymp

Denk eens out of the comfortzone!


Soms moet je gewoon eens out of the comfortzone denken en iets proberen wat je anders niet had gedaan. Dit overhemd is normaal gesproken niet iets wat hij direct zou kiezen. Door de onderbroek van On that Ass dat ook een soort hawaii achtig printje had wilde hij ook een overhemd met korte mouwen en een opvallend printje. Na een grondig rondje op de website viel zijn oog op dit overhemd en tadaa hier is het dan, het nieuwe favorietje voor de warme dagen.

Koop jij wel eens een item dat je normaal gesproken niet zo snel zou kopen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

8 thoughts on “Outfit | Vrolijk overhemd voor de zomer!

    1. Ja hé! Blijf het leuk vinden om af en toe eens een mannelijke outfit post er tussendoor te gooien.

  1. leuk overhemd, maar vind het helemaal niet zo gewaagd, maar ik weet natuurlijk niet wat hij normaal draagt. Door de rest vrij rustig te houden komt het shirt ook veel beter uit.

    1. Niet? Normaal gesproken draagt hij effen kleuren, meestal wit/blauw/grijs en nooit iets met een printje, laat staan bloemen! Staat hem wel echt heel goed.

    1. Moet eerlijk toegeven dat ik het zelf ook erg weinig doe hoor, heel af en toe probeer ik het wel en soms pakt het goed uit en draag ik het item echt veel/vaak, maar er zijn ook zeker kledingstukken bij die ik nog niet 1 keer heb aangehad. Zonde eigenlijk!

Comments are closed.