Outfit | Voor de koude zomerse dagen

outfit koude zomerse dagen

Soms heb je in de zomer van die dagen dat het net te fris is om een topje en een korte broek aan te trekken. Speciaal voor de koude zomerse dagen heb ik daarom echt een hele leuke outfit samengesteld. Deze outfit droeg ik zelf naar Mont Saint Michel (terwijl het achteraf helemaal niet zo koud bleek te zijn!).

Bij Mont Saint Michel kun je als het eb is, helemaal rond om het eiland lopen. Aan de achterkant (de kant van de zee) heb je namelijk prachtige rots partijen liggen waar je prima kunt vertoeven en ook leuke foto’s kunt maken. Ik nam het ervan, want tja het is zonde om er tijdens eb geen gebruik van te maken!

De koude zomerse dagen

Soms heb je van die dagen dat het erg waait, of het is net te fris voor een korte broek en een topje. Ik draag dan het liefst een dun truitje en een lichte spijkerbroek. Ik zorg dat ik het truitje combineer met een topje, voor het geval het wel warmer is en het truitje te warm is (je kunt hem dan als nog uit doen!). Omdat ik eigenlijk had verwacht dat het meer zou waaien bij Mont Saint Michel had ik ook mijn wind en regen dichte jas bij me voor het geval dat. Eenmaal bij het eiland bleek het een stuk warmer dan gedacht. Zonder wind, dan kan 21 graden best warm aanvoelen hoor, best wel zomers!!
outfit saint mont michel

Items die ik draag bij deze outfit zijn:
High waisted broek: Primark
Legergroen topje met brede bandjes: Primark
Wit driekwart mouw truitje: Primark
Schoenen: Adidas Superstar
Grijze wind en waterdichte jas: Aldi

Mont Saint Michel


Mont Saint Michel is een rotachtige eilandje op de grens tussen Normandië en Bretagne. Het is een zeer toeristische plek want elk jaar bezoeken maar liefst 3,5 miljoen mensen dit eiland! Deze bijzondere plek dateert uit de 8e eeuw toen aartsengel Michael verscheen aan Aubert, de bisschop van Avranches. De bisschop stichtte een bidkapel die later werd vervangen door een Karolingische abdij. Jaren later volgeden Romaanse en Gotische gebouwen elkaar op tot in de 16e eeuw.

Je kunt hier te verschillende trappen lopen rond het eiland naar boven. De abdij van Mont Saint Michel geeft je prachtige vergezichten en is één van de beste plekken om springvloed te bekijken. Tijdens springvloed komt het water met een snelheid van galopperende paarden richting land. Het eilandje is dag en nacht te bezoeken en ook zeer de moeite waard als het donker is. Het hele eiland is dan namelijk verlicht wat een prachtig gezicht geeft met het water wat er dan omheen ligt

Ben jij wel eens bij Mont Saint Michel geweest?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Outfit | Voor de koude zomerse dagen

Comments are closed.