Outfit | Vest Marshmallow uit mijn eigen webshop!

vest marshmallow

Jaa ik heb weer een hele leuke outfit van een item uit mijn eigen webshop! Vest Marshmallow heb je in verschillende kleuren en dit is wel echt mijn favoriet! Voor deze outfit ging ik lekker het bos in. Benieuwd naar mijn outfit en of deze in nog meer kleurtjes in de webshop komt?

Toen ik dit vest bij de groothandel zag wist ik dat ik die wilde hebben. Ik was 29september jarig en mocht nog een cadeautje uitzoeken en aangezien mijn moeder ook wilde bestellen, bestelde ik mijn items gelijk mee!

Vest marshmallow

Dit vest wilde ik echt heel graag! En hoe leuk is het om hem eerst zelf te dragen en toen ik hem binnen kreeg leek het mij ook heel erg tof om dit vest te gaan verkopen in de webshop. Dit vest hebben ze bij de groothandel in meerdere kleurtjes waarbij dit kleurtje, lila echt voor mij eruit sprong.
vest marshmallow

Wat ik hier draag:
– Vest marshmallow uit mijn eigen webshop
– Broek; Primark
– Schoenen; Adidas
– Horloge; Garmin

Komt dit in de webshop?

Ja ik denk het haast wel, ik vind het vest, wat overigens one size is, zo onwijs fijn en mooie! Het zit heerlijk en past echt vanaf maat XS tot zeker een XL! Het heeft heerlijke lange mouwen en het is echt een heel mooi gebreid vest. Als hij inderdaad in de webshop komt zal hij in deze lila kleur komen maar waarschijnlijk ook in mint, offwhite en misschien zwart. Dus vind jij dit een toevoeging voor de webshop? Laat het zeker even weten in de reacties!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.