Outfit | Vest Ballon uit mijn eigen webshop!

vest ballon

Ik heb weer een toffe outfit voor jullie met een item uit mijn eigen webshop. Vest Ballon is een heerlijk vest dat momenteel alleen in een oud roze kleur verkoop. Om jullie kennis te laten maken met de kleding die ik op mijn webshop verkoop, komen de komende weken leuke outfit artikelen online met daarin de kleding die je in de webshop kan kopen.

Toen ik het pakket binnen kreeg met de proef items, mis ik het bijna meteen. De items die ik binnen kreeg waren zo mooi en zaten zo lekker dat ik deze wilde toevoegen aan de webshop. Dit mooie gebreide vest heeft ballonmouwen (zo noemen ze die mouwen) en daarom vind ik vest Ballon echt de perfect naam!

Een herfstige outfit met dit vest Ballon!

Voor deze outfit koos ik vest Ballon in een oud roze kleur. Een simpele High waisted jeans en mijn heerlijke Adidas sneakers bij ik praktisch altijd draag.
vest ballon

Wat ik hier draag:
– Trui Carolien beige uit mijn eigen webshop (draag op de foto maat S/M, wat voor mij heel ruim valt)
– Jeans van Primark (high waisted)
– Trui van Primark
– Sokken van Primark
– Schoenen van Adidas
– Horloge van Garmin

Een heerlijk basic vest!

Toen ik dit vest zag wist ik dat ik hem wilde hebben. Ik kreeg hem voor mijn verjaardag (ik bestelde hem maar kreeg hem cadeau!) en wat was ik er blij mee. De oud roze kleur vind ik echt heel leuk voor de herfst en winter. En een vest kun je eigenlijk altijd wel combineren. Onder dit vest draag ik wel een truitje want anders dan is hij wel heel erg laag, maar het staat zo leuk!
En hoe leuk is het dan om hem in meerdere kleuren in de kast te hebben liggen. Ze zitten zo fijn, zijn heerlijke warm en passen bij zoveel maten!

Heb jij ook wel eens van een item verschillende kleuren in de kast?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.