Outfit | Trui Carolien uit mijn eigen webshop!

trui carolien offwhite

Je leest het goed, trui Carolien uit mijn eigen webshop! Eindelijk staan ze online, de truien waar ik heb een aantal weken al over heb. Om jullie kennis te laten maken met de kleding die ik op mijn webshop verkoop, komen de komende weken leuke outfit artikelen online met daarin de kleding die je in de webshop kan kopen.

Toen ik het pakket binnen kreeg met de proef items, mis ik het bijna meteen. De items die ik binnen kreeg waren zo mooi en zaten zo lekker dat ik deze wilde toevoegen aan de webshop. Als eerste Is dat trui Carolien geworden. Deze heb je ook vorige week al kunnen zien in het outfit artikel.

Een herfstige outfit!

Voor deze outfit koos ik trui Carolien in een witte kleur. Een simpele High waisted jeans en mijn heerlijke comfy namaak Uggs van Primark.
trui carolien offwhite

Wat ik hier draag:
– Trui Carolien offwhite uit mijn eigen webshop (draag op de foto maat M/L)
– Jeans van Primark (high waisted)
– Sokken van Primark
– Schoenen van Primark
– Horloge van Garmin

Trui Carolien is mijn favoriet!

Toen ik een oproepje plaatsen op Instagram met de vraag of er meiden zijn die het leuk vinden van foto’s te maken voor zowel de sieraden als de kleding kreeg ik een aantal antwoorden terug die mij zijn bijgebleven. En waarom hebben we ook een aantal meiden die zeiden dat ze niet een model uiterlijk hebben. En dat is precies waar ik mij aan stoor de, want de doelgroep die ik wil aanspreken met de kleding/ mijn webshop is juist gewoon vrouw. De Jij En Ik, de buurvrouw, de vriendin. Ik vind het belangrijk dat de kleding die ik ga verkopen in mijn webshop toegankelijk is voor iedereen. En dan maakt het niet uit of je nu maatje XS of maatje l draagt. Iedereen is mooi op zijn eigen manier, Jij bent uniek.

Twijfel jij over hoe je eruit ziet?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.