Outfit | Trui Carolien red uit mijn eigen webshop!

Je leest het goed, trui Carolien red uit mijn eigen webshop! Ze staan alweer even online, de truien waar ik heb een aantal weken al over heb. Om jullie kennis te laten maken met de kleding die ik op mijn webshop verkoop, komen de komende weken leuke outfit artikelen online met daarin de kleding die je in de webshop kan kopen.

Toen ik het pakket binnen kreeg met de proef items, mis ik het bijna meteen. De items die ik binnen kreeg waren zo mooi en zaten zo lekker dat ik deze wilde toevoegen aan de webshop. Als eerste Is dat trui Carolien geworden. Deze heb je ook vorige week al kunnen zien in het outfit artikel.

Een herfstige outfit!

Voor deze outfit koos ik trui Carolien in een beige kleur. Een simpele High waisted jeans en mijn fijne Adidas sneakers!

Wat ik hier draag:
– Trui Carolien beige uit mijn eigen webshop (draag op de foto maat S/M)
– Jeans van Primark (high waisted)
– Sokken van Primark
– Schoenen van Adidas
– Horloge van Garmin

Trui Carolien is mijn favoriet!

By far mijn favoriete trui van de laatste weken. En hoe leuk is het dan om hem in meerdere kleuren in de kast te hebben liggen. Ze zitten zo fijn, zijn heerlijke warm en passen bij zoveel maten! De trui Carolien red was de laatste kleur die ik jullie nog wilde laten zien. Deze kleur is een beetje donker rood en vind ik dus echt de perfecte kleur voor de herfst. Maar volgens mij snappen jullie nu wel dat ik deze trui gewoon super fijn vind!

Heb jij al leuke herfst items in je kledingkast liggen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.