Outfit | Super comfortabele legging van Lidl

De laatste paar weken (of misschien wel maanden inmiddels) zie ik steeds vaker mooie pareltjes tussen de kleding van Lidl. Zo heb je al de tuinbroek kunnen zien die ik bij Lidl kocht en nu laat ik je echt een super comfortabele legging zien die echt aanvoelt als een tweede huid. Ik combineerde deze legging op de laatste zomerse dag vorige week die perfect was voor de wandeling die te wachten stond.

Je komt de leukste dingen tegen op plekken waarvan je het niet meteen verwacht. Dat had ik bij Lidl, niet verkeerd bedoeld hoor, helemaal niet zelfs! Normaal ga ik naar een Primark, H&M, kik, of shop ik online bij Forever21, Zalando of Wehkamp. Omdat wij wekelijks boodschappen doen bij de Lidl zie ik het steeds vaker voorbij komen in de reclame, de kleding pagina. En eerlijk gezegd hebben ze echt hele leuke kleding en mega fijn zitten broeken!

Comfortabele legging van Lidl
comfortabele legging van lidl

Vorig jaar kocht ik al een spijkerbroek bij Lidl die ik de hele winter heb gedragen (want heerlijk dikke spijkerstof) en begin van de zomer kocht ik daar ook een zwarte spijkerbroek die ook aanvoelt als een tweede huid. Maar niet alleen goede verhalen, ook zijn de maten niet helemaal zoals ik dat gewend ben. Zo kocht ik ook een boyfriend jeans in maat 36, die aan de bovenkant net zo groot was als de maat 38 (en ik was er dus ook heilig van overtuigd daarin te komen) maar helaas, ik kreeg hem voor geen mogelijkheid dicht (bleek achteraf heel anders te lopen qua model). Maar over deze comfortabele legging van de Lidl heb ik geen enkel slecht woord!

Wat ik hier draag:
Legging: Lidl
Shirt: Kik duitsland (gekocht in Wildberg vorig jaar)
Schoenen: Scapino
Sokken: Lidl frankrijk (want ik was nogal wat vergeten mee te nemen op vakantie)
Tas: Primark
Zonnebril: Primark
legging van lidl

De laatste zomerse dag van augustus 2019


Op de laatste zomerse dag van augustus 2019 vorige week maakte we een wandeling bij ons in de buurt. Op zo’n 15 minuten rijden ligt een heerlijk mega rust klein bos waar je de resten van de Tweede Wereldoorlog nog goed kunt zien. Verschillende bomkraters, een vliegtuigmotor en een onderduikershol. Het is onderdeel van de Kerkepad – Tichelroute die over de Kattenberg in Markelo loopt. Hier zal ik binnenkort ook een artikel over schrijven want dit is echt een prachtig stukje natuur om van te genieten!

Wat zou jij dragen bij een legging?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Outfit | Super comfortabele legging van Lidl

Comments are closed.