Outfit | Strandjurkje van Protest

strandjurkje protest

Waar de één het bij het warme weer niet weet wat hij aan moet trekken, tovert de ander zo een outfit uit de kast. Ik behoor zelf tot de eerste groep en daarom vind ik jurkjes heel erg fijn om in de kast te hebben liggen. Geen moeilijk gedoe met het bij elkaar zoeken van een outfit, je haalt 1 item en je hebt je complete outfit. Hoe fijn! Ik pakte dit keer een strandjurkje van Protest uit de kast.

Tijdens mijn thuis blijf vakantie ontstonden zoveel ideeën voor leuke outfits, dat ik aan de slag ging en mijn vakantie ook nog eens super nuttig werd. Dit keer pakte ik er een strandjurkje van Protest bij, zeg maar warme dagen! Iets wat ik anders niet heel snel zou kopen, maar deze trok op de een of andere manier mijn aandacht! Hoe ik deze combineer? En of ik dit nog vaker aan trek?

Een strandjurkje van Protest!

strandjurkje
Voor deze outfit kon ik helaas niet naar het strand, maar ik ging wel naar het water! Bij ons in de buurt ligt een grote vijver met regenwater waar je kunt vissen maar ook prima op het gras kunt zitten in de zon. Het jurkje kun je ook prima dragen als je niet naar het strand gaat. Het is een hele fijne luchtige stof die perfect is, als het warm is buiten. De weken waarin we de 30 graden aan tikte, droeg ik dit jurkje dan ook graag. Daarnaast is hij door de neutrale kleuren makkelijk te combineren met verschillende schoenen. Zelf heb ik gekozen voor een soort slipper in een cognac kleur die ik vorig jaar kocht bij van Haren. Ze lopen heerlijk en blijven goed aan de goed zitten door het sluitinkje dat je kunt aanpassen naar jou voet.

Wat ik hier draag?
Strandjurkje: Protest, zomercollectie 2019
Schoenen: Graceland, van Haren 2019
Zonnebril: Primark

Wat ik graag draag als het warm is?


strandjurkje protest
Een outfit kiezen bij warm weer vind ik een regelrechte ramp. Nooit weet ik wat ik aan moet trekken want alles is al snel te warm of te veel. Dat plakkerige gedoe als je even gezeten hebt, nee daar houd ik niet van! Daarom kies ik graag voor een jurkje, dit is lekker luchtig (mits van een fijne stof natuurlijk!) en blijft ook niet zo plakken. Maar als ik echt een dagje weg ga of iets actiefs moet doen, dan kies ik voor een kort broekje met een topje. Liefst in lichte kleuren zodat het niet gaat branden in de zon (zwart vind ik behoorlijk pijnlijk als het zo’n 30 graden is). Als ik weet dat ik moet auto rijden kies ik er ook altijd voor om dichte schoenen mee te nemen en een paar sokjes. Ik kan dus echt niet rijden met open schoenen en blijf dan haken met de schoen/slipper aan de pedalen. Misschien heel gek, maar ik rijd gewoon veel fijner en liever met dichte schoenen!

Wat draag jij graag als het warm is?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Outfit | Strandjurkje van Protest

Comments are closed.