Outfit | Stoere warme trui voor de man!

stoere warme trui

Ondanks dat de temperaturen alweer oplopen, is het hebben van een lekkere stoere warme trui voor de man echt een must. Ideaal voor over een overhemd, maar je kunt hem natuurlijk ook alleen dragen. Hoe mijn broertje Dennis deze stoere warme trui het liefste combineert?

Mijn broertje draagt het liefste overhemden, je zult hem dan ook niet snel tegenkomen zonder een overhemd! Maar in de winter is het dragen van een enkele overhemd af en toe best wel fris. Daar heeft HemdvoorHem natuurlijk wel een oplossing voor!

Stoere warme trui

Dennis (mijn broertje) komt geregeld voorbij op mijn blog. Hij is namelijk gek op overhemden en die laat hij dan ook heel graag zien. Dit keer komt hij niet voorbij met een overhemd, maar met een heerlijke stoere warme trui voor over een overhemd. Ideaal voor de koudere dagen.
stoere warme trui

Wat hij hier draagt:
Broek: Cars jeans
Trui: Redmond heren trui katoen, marine blauw melange
Overhemd: Olymp
Jas: Selected homme
Smartwatch: Samsung gear s3 frontier

Hij combineert hier de marine blauwe trui met een stoere donker grijze (bijna zwarte) spijkerbroek. Zijn lievelings donkerrode overhemd van Olymp en een onwijs stoere bruin leren jas. Daarnaast draagt hij een Samsung gear S3 frontier smartwatch om zijn pols en zijn lievelings adidas schoenen die helaas niet op de foto staan.

Wat hij zelf het liefste draagt?

In de winter vind hij het fijn om naast een overhemd ook een trui te dragen. Een trui die goed zit over een overhemd is dan ook erg belangrijk. Deze marine blauwe melange redmond trui van katoen is een trui die zeker aan al deze eisen voldoet. Hij is niet al te dik waardoor hij ook prima in de lente of herfst te dragen is. Maar in de winter is hij ook zeker warm genoeg over een overhemd!
Het liefste draagt hij niet al te opvallende kleuren, hij kiest graag blauwe, donkerrode of witte kleuren uit om te dragen. Deze kleuren staan hem ook nog eens erg goed!

Wat vind jij van deze stoere outfit?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.