Outfit | Stippen it is!

Ik deel al een tijdje de outfits die ik van Femme Luxe ontvang. Omdat ik de outfits ook graag los aan jullie laat zien schrijf ik deze artikelen. Dit keer een item waar ik op slag verliefd op werd toen ik hem op de website zag staan, die ik eerder deelde in de femme luxe artikelen! Benieuwd wat ik precies draag? Lees dan even verder.

Wie mijn artikelen de laatste weken heeft gelezen dan weet je dat ik af en toe leuke pakketjes van Femme Luxe binnen krijg. Daar heb ik ook al een uitgebreid over geschreven maar het leek me leuk om deze ook nog los te behandelen op de blog. Dit is dus geen samenwerking maar gewoon mijn enthousiasme voor de outfit.

Stippen it is!

De laatste maanden kies ik vaker items buiten mijn comfortzone, en misschien is dit topje daar ook wel een item van! Toen ik tijdens mijn zoektocht aan het scrollen was tussen alle items, kwam dit stippen truitje voorbij. Ik wilde hem meteen in het winkelmandje doen want dit is echt zo’n item die mij terug doet denken aan de middelbare school. Ik had toen ook een aantal items met stippen die ik echt helemaal kapot gedragen heb. Daarna heb ik nooit meer kleding items met stippen gehad. Maar toen ik dit stippen truitje zag, wilde ik hem gewoon hebben!

Het truitje is wel apart moet ik eerlijk bekennen. Hij ziet er ook iets anders uit als op de foto van de website en dat komt mede door het laagje eroverheen. Dit zit namelijk niet helemaal eraan vast genaaid, maar alleen bij de naadjes aan de zijkant. Hierdoor moet je het stofje zelf nog goed leggen/zetten.
Omdat het truitje eigenlijk een body is, (een soort romper) moet je wel een high waisted broek of legging aan doen. Anders die je de witte body er wel door maar zelf vind ik het niet heel erg. Het is ook geen string model body, maar een gewone body die ook niet heel erg is uitgesneden. Daardoor kun je eventueel ook een gewone broek aan als je het niet heel erg vind dat je dit kan zien (het witte stofje).

Wat ik hier draag op de foto:
Topje: Femme luxe
Broekje/legging: Femme luxe (het comfy setje wijnrood)

Waar ik nog over na zit te denken is om het stofje met de stippen, die over de body heen zit, aan de zijkant iets los te halen en anders vast te maken.  Want wellicht is het stofje dan langer en hoef je hem niet zelf steeds goed te leggen/zetten als je hem aan trekt. Je ziet nu bijvoorbeeld bij mijn buik vooral dat de stippen niet helemaal mooi zitten. Verder ben ik echt helemaal verliefd op dit truitje. Hij is aan de voorkant wel wat laag, al zie je in principe nog niets als hij goed zit. Wel vind ik het zelf mooier om er dan geen bh onder te dragen, zodat je ook de bandjes niet ziet.

Draag jij ook wel eens stippen in je outfit?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Outfit | Stippen it is!

Comments are closed.