Outfit | Simpele werkdag

Alweer 9 maanden mag ik mezelf fulltime ondernemer noemen. Op mijn social media laat ik je regelmatig zien hoe mijn werkdag eruit ziet. Maar op mijn blog had ik nog nooit eerder een inkijkje gegeven in mijn simpele werkdag als fulltime ondernemer. Ik laat je onder andere ene hele fijne, simpele outfit zien achter mijn werkplek!

Ik geniet al 9 maanden (vandaag precies!) van het fulltime ondernemer zijn. De groei van de afgelopen maanden heeft ook heel goed weer hoeveel tijd en energie ik erin steek en dat motiveert mij nog meer. Ik zou niet anders meer willen en ik kan me ook haast niet meer voorstellen hoe het een paar maanden geleden was.

Mijn outfit tijdens deze simpele werkdag

Mijn werkdagen als fulltime ondernemer zijn elke dag een beetje anders. Maar over het algemeen heb ik wel bepaalde taken die elke dag terug komen. Zo pak ik elke dag de bestellingen in, breng ik die weg naar het postkantoor en ben ik bezig voor de blog. Maar er zijn ook dagen dat er nieuwe voorraad binnen komt, ik bezig ben met ruimte maken en opruimen, of simpel weg op zoek ben naar nieuwe pareltjes voor de webshop. Die dagen zijn niet standaard maar breken wel de dagelijkse taken die ik normaal heb in mijn simpele werkdag. Het fijnste is wel dat ik zelf bepaal hoe laat ik begin, wanneer ik pauze heb of wat ik die dag moet doen. De vrijheid is echt heerlijk!

Wat ik hier draag op de foto:
Trui: Primark
Broek: Lidl
Sokken: Primark
Schoenen: Van Haren

Mijn werkplek


Stiekem wordt mijn werkplek eigenlijk al te klein. Al een paar weken ben ik bezig om te kijken hoe ik nog meer ruimte kan creëren. In deze kamer slaap ik namelijk ook en heb ik 2 kleine kasten staan waar ik mijn kleding in heb zitten. De rest van de kamer is al in beslag genomen door mijn webshop voorraden en eigenlijk vind ik dat niet eens zo erg. Wel ben ik aan het kijken of het niet handiger is om in een andere kamer te gaan slapen en deze ruimte helemaal in te richten voor de webshop. Zo kan ik namelijk nog groeien en dat creëert misschien ook meer rust als ik wil gaan slapen. Nu heb ik niet perse een plek waar ik me echt terug kan trekken want als ik wil gaan slapen, dan kijk ik toch stiekem weer of ik nog meer bestellingen heb. Iets om over gaan na te denken de komende tijd. Wie weet! Maar voor nu ben ik wel heel erg trots en tevreden over mijn werkplek!

Hoe ziet jou werkdag eruit?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.