Outfit | roestkleurige comfy pak

Een tijdje geleden deelde ik al een artikel met toffe items van Femme luxe. Tijd om de outfits ook eens los aan jullie te laten zien. Benieuwd wat ik precies draag? Lees dan even verder.

Wie mijn artikelen de laatste weken heeft gelezen dan weet je dat ik een super leuk pakketje van Femme Luxe binnen kreeg. Daar heb ik ook al een uitgebreid over geschreven maar het leek me leuk om deze ook nog los te behandelen op de blog. Dit is dus geen samenwerking maar gewoon mijn enthousiasme voor de outfit.

Roestkleurige comfy pak

Als je mijn blog al langer volgt, dan heb je kunnen zien dat ik al meerdere comfy pakken heb van Femme luxe. De ene vond ik super tegen vallen, de andere vond ik super fijn. Die ik super fijn vind is zeker deze roestkleurige comfy pak. Het is een maat 8, zit oversized en heeft een heerlijke warme stof. Sinds ik dit comfy pak heb, draag ik (zeker de broek) meerdere keren per week. Omdat het truitje cropped is, vind ik het voor nu nog niet heel fijn om te dragen, maar dat komt vooral omdat ik het altijd koud heb. Een cropped trui is dan niet iets wat ik nu draag (eerder rond de zomer).
De roestkleur is ook niet echt een kleur die ik normaal zou kiezen, maar ik vind het juist een hele leuke kleur nu!

Wat ik hier draag op de foto:
Comfy pak: Femme luxe
Witte topje: Action

Heb jij ook een comfy pak in je kast liggen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Outfit | roestkleurige comfy pak

    1. Dankje! Croptop is normaal gesproken ook niet iets wat ik zou kiezen, ook door het grote litteken op mijn buik wat ik nu heb, maar dit huispak met daaronder een topje dat kan op zich wel.

      Jij ook een fijne dag!

Comments are closed.