Outfit | Regenachtige wandeling

Wandelen doe ik elke dag. Of het nu regent of niet, elke dag een ommetje is wel echt vaste prik geworden Dit keer werd het een regenachtige wandeling naar het hertenkamp bij ons in de buurt. Gelukkig hadden we de paraplu mee genomen!

Normaal proberen we zo veel mogelijk tussen de buien door te lopen. Buienradar had gezegd dat het binnen het uur niet zou gaan regenen maar de wolken deden anders vermoeden. Voor de zekerheid ging de paraplu toch maar mee.

De regenachtige wandeling

En maar goed ook! We waren nog geen 5 minuten van huis toen we de eerste kleine druppels al voelde. Nog geen 10 minuten laten regende het zo hard dat we maar even onder de bomen gingen schuilen. Maar goed dat we toch de paraplu mee hadden genomen! Maakt de wandeling overigens gelijk een stuk spannender!

Wat ik hier draag op de foto:
Trui: Forever21
Broek: Kringloop (Pieces)
Sokken: Primark
Schoenen: Van Haren

De Trui heb ik al 2 jaar maar draag hem eigenlijk nooit. Puur om het feit dat de zijkanten open zijn en ik niet zo goed weet of ik hem wel leuk vind.

Hertenkamp in de buurt


Ons ommetje gaat 9 van de 10 keer richting het hertenkamp. Het is er heerlijk rustig, zijn zelfs een paar kleine hertjes geboren de afgelopen weken en vanaf ons huis lopen we een rondje van ongeveer 2.5 kilometer. Een prima wandeling moet ik zeggen! Er staan een paar bankjes waar we af en toe even gaan zitten om naar de diertjes te kijken. Ondanks dat ik onwijs graag weg wil uit Rijssen, zijn dit we de mooie plekjes hier. Nu moet ik ook zeggen dat ik niet perse weg wil om de omgeving maar puur om de mensen!

Maak jij wel eens een wandeling in de regen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.