Outfit | Perfecte pretpark outfit

perfecte pretpark outfit

Eerder in Mei ging ik naar een pretpark in Nederland en leek het mij wel leuk om mijn perfecte pretpark outfit te delen. Het was die dag best fris en de zon scheen niet, dus voor alle frisse dagen die dit jaar nog gaan komen is dit ideaal! Waar deze outfit uit bestaan en wat hem zo perfect maakt?

Voor een pretpark kies ik vaak een makkelijke outfit uit, maar dit keer was het iets frisser dus besloot ik mijn outfit hierop aan te passen. Verder in dit artikel zal duidelijk worden welke items je eventueel kunt weglaten of uittrekken als het ineens toch warmer wordt. Of wat ik deed toen het veel kouder was dan we hadden verwacht. Nederland is onvoorspelbaar qua weer, haha.

Perfecte pretpark outfit

perfecte pretpark outfit
Mijn outfit is dit keer in donkere kleuren. Ik merk dat ik voornamelijk zwart en grijze items draag de laatste tijd, wat misschien te maken kan hebben met een artikel die ik eerder schreef. Maar deze outfit is wel stoer en comfortabel genoeg voor een dagje attracties in en uit.

Mijn outfit bestaat uit deze items:
– Jasje is van H&M
– Schoenen zijn van Adidas
– Broek is van Primark
– Grijze trui van Primark
– Zwart met witte stippen blouse is van Primark
– Ketting is van Aphrodite

Hierbij nog een paar foto’s van mijn outfit!
perfecte pretpark outfit
perfecte pretpark outfit aphrodite sieraad

Als het warmer werd kon ik het jasje uit doen en eventueel de grijze trui, maar omdat het zelfs kouder werd dan verwacht had ik deze 2 items wel nodig. Naast de koppen thee die ik over de hele dag gedronken heb.

Ga jij wel eens naar een pretpark? En wat trek jij dan aan?

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf en/of merk.

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.