Outfit | Perfecte dierentuin outfit

perfecte dierentuin outfit

Een tijdje geleden ben ik weer eens een dagje weg geweest en maakte ik daar een outfit post van. De perfecte dierentuin outfit laat ik je dan ook graag zien! En wat deed ik bij een dierentuin?

Zaterdag 6 juli 2019 ging ik samen met mijn ouders naar Dierentuin Nordhorn, net over de grens. Omdat dit onze laatste vrije zaterdag was voor de komende 9 weken wilde we er een dagje weg van maken. Omdat we ook niet zo gek ver weg wilde en wel weer eens naar Nordhorn wilde besloten we om dat te gaan doen.
dierentuin nordhorn outfit

Dagje dierentuin Nordhorn

We gingen al vroeg weg in de ochtend en besloten eerst om even wat boodschapjes te halen bij Kaufland. Dat stond eerst op de planning voor de week erna maar omdat we er nu toch waren, konden we dat beter maar gelijk combineren. Na Lidl en Kaufland reden we door naar de dierentuin en omdat het best rustig was, konden we prima genieten die dag!

Het park is niet zo heel groot en erg leuk voor kinderen vanwege de vele speel gelegenheden. Wij genoten vooral van de rust en de kleine konijntjes die graag geaaid wilde worden. Hier kwam opnieuw mijn wens voor een nieuw rood konijntje naar boven, dus mocht je nog een rood konijntje hebben? Nee zonder gekheid, ik wil er echt weer heel graag eentje!
perfecte dierentuin outfit

Over mijn outfit:
Jasje = Primark
Blouse = Primark
Broek = Lidl
Schoenen = Scapino
Zonnebril = Primark

Ben jij wel eens bij dierentuin Nordhorn geweest?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Outfit | Perfecte dierentuin outfit

Comments are closed.