Outfit | panter playsuit

panter playsuit

Dit heerlijke weer nodigt natuurlijk uit om lekker veel outfit fotos te maken. Een tijdje geleden mocht ik shoppen bij Julie fashion (in Rijssen) en daar nam ik dit toffe panter playsuit mee.

Een playsuit is wat mij betreft de ideale outfit voor deze zomerse dagen. Je bent namelijk in 1 keer klaar en kunt het combineren met sneakers of leuke sandalen.

Playsuit van Ambika trend

Het leuke aan deze panter playsuit is dat je hem zowel off shoulder kan dragen als gewoon als een soort truitje. Het lijkt in eerste instantie een jurkje maar het is echt een playsuit en is gemaakt van een super fijn stofje. Het is een maat L dat ik draag, wat momenteel te groot is (ik ben erg veel afgevallen voor en na de operatie), maar ondanks dat ik nu maat 34/36 (xs/s) heb zit hij erg lekker. Persoonlijk vind ik het momenteel fijn dat het wat losjes zit en niet al te strak om het lichaam valt.panter playsuit

Wat ik draag op de foto:
Playsuit: Ambika trend (van Julie Fashion)
Sokken: Primark
Schoenen: Adidas
Zonnenbril: Primark

Even een kleine disclaimer, deze foto is gemaakt 2.5 week na mijn zware buik operatie. Ik ben hier op de foto (en momenteel ook nog) alles behalve echt fit en zie er daardoor ook niet al te top uit. Toch wilde ik graag beginnen met outfit artikelen omdat ik dat erg leuke artikelen vind om te maken en te bedenken (outfits samen te stellen).

Draag jij wel eens een playsuit?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Outfit | panter playsuit

  1. Leuke outfit Carolien en ik vind je onwijs dapper en sterk dat je na je operatie alles zo snel weer oppakt! Ben blij dat je goed herstelt en het weer wat beter met je gaat <3

Comments are closed.