Outfit | Opvallende overhemd voor de man!

opvallende overhemd

Inmiddels is mijn broertje al verschillende keren verschenen hier op mijn blog. Hij draagt bijna alleen maar overhemden (staat het overigens ook gewoon super goed!). Dit keer mocht hij weer een overhemd uitzoeken en daarbij koos hij voor een opvallende overhemd met lange mouwen die prima gaat op de wat frissere dagen.

Er gaat bijna geen dag voorbij of mijn broertje Dennis draagt wel een overhemd. Zijn kast zit ook al behoorlijk vol met allerlei verschillende kleuren en merken overhemden. Dit keer mocht hij er van HemdvoorHem weer eentje uitzoeken. Na een paar minuten had hij zijn keuze al gemaakt. Makkelijk shoppen zo toch?

Een opvallende overhemd van Hemdvoorhem

Het uitzoeken van een overhemd is makkelijker dan het uitzoeken van andere kledingstukken, althans mijn broertje kan behoorlijk moeilijk zijn met kleding. Maar als het over overhemden gaat, dan is de keuze snel gemaakt. Hij koos dit keer voor een Olymp Level 5 Body fit overhemd in de kleur Bordeaux rood met blauw contrast. Hij draagt het overhemd in een boordmaat 40 en zit prima.
opvallende overhemd overhemd hemdvoorhem

Wat hij hier draagt:
Overhemd: HemdvoorHem
Broek: Jack&Jones
Schoenen: Adidas
Sokken: Primark
Horloge: Samsung gear S3

Het overhemd heeft een hele fijne stof en is zo goed als strijkvrij, ideaal als je niet van strijken houdt! Daarbij kan je hem ook makkelijk combineren met een nette broek, of zoals Dennis het doet een stoere broek van Jack&Jones. Zeker met de herfst in het vooruitzicht zal dit pareltje vaak gedragen worden.

Wat hij zelf er van vind?


Het is een nieuwe favoriet. Sinds hij in huis is heb ik hem al meerdere keren gedragen. Hij zit fijn en comfortabel, ik heb ruimte genoeg om mijn armen te bewegen, maar is ook weer niet te groot. Vooral de kleur in combinatie met het blauwe tintje binnenin vind ik erg mooi. Nieuwe favoriet, al zeg ik dat bij bijna alle overhemden die ik tot nu toe heb gehad. Ze zitten gewoon heel erg fijn, zijn makkelijk te combineren en blijven ook erg mooi na meerdere keren wassen. Ik ben er gewoon heel erg blij mee!

Waar koop jij overhemden voor de man?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.