Outfit | Off white trui en rok set

Een tijdje geleden deelde ik al een artikel met toffe items van Femme luxe. Zo ook deze off white trui en rok set, het zijn 2 losse items die bij elkaar horen. Benieuwd wat ik precies draag? Lees dan even verder.

Wie mijn artikelen de laatste weken heeft gelezen dan weet je dat ik af en toe leuke pakketjes van Femme Luxe binnen krijg. Daar heb ik ook al een uitgebreid over geschreven maar het leek me leuk om deze ook nog los te behandelen op de blog. Dit is dus geen samenwerking maar gewoon mijn enthousiasme voor de outfit.

Off white trui en rok set

Toen ik dit setje binnen kreeg had ik nog het idee dat het één geheel zou zijn. Maar toen ik het uitpakte zag ik dat het een rok en een trui was. Een kleine domper, maar toen ik het aantrok dacht ik, het is eigenlijk wel fijn dat het 2 losse items zijn. Zo kun je het truitje en de rok ook los van elkaar dragen. Het setje is wel wat aan de doorschijnende kant, al heb ik wel zwarte ondergoed hieronder aan. Dus ook niet heel gek! Met het juiste ondergoed zal dit dus wel mee vallen. Het stofje is ook erg fijn, het is zacht en rekt ook goed mee. Het heeft driekwart mouwtjes en de rok valt bij mij over de knieën. Door de elastieken band van de rok blijft hij goed zitten bij de middel. Ik draag een S en dat zit perfect.

Wat ik hier draag op de foto:
Setje: Femme luxe

Heb jij ook een setje in je kast liggen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.