Outfit of the day – Autumn is coming

Autumn is coming

Ik heb echt een kleine liefde voor het bos. Ik kon het daarom ook niet laten door het mooie weer van afgelopen weken om nog even een leuke outfit of the day te maken en wel een autumn is coming versie. De blaadjes vallen van de bomen maar echt koud is het gelukkig nog niet. Genoeg tijd om eens even te genieten van een boswandeling bijvoorbeeld.

Op mijn blog heb je een aantal jaren geleden deze broek al voorbij zien komen. De broek kocht ik een aantal jaren terug bij de Primark maar kon ik in 2017 niet meer aan door de prednison die ik moest gebruiken voor de ziekte van crohn. Maar nu alle kilootjes en vetjes echt weg beginnen te gaan past deze broek eindelijk weer na ruim een jaar (ben ik even blij dat ik mijn lievelingsbroek niet heb weggegooid!). Tijd om er weer een outfit of the day mee te maken.

Autumn is coming!

Autumn is coming

Autumn is coming
Voor deze outfit ging ik lekker het bos in. Heerlijk de rust en de zuurstof die je daar krijgt. Kan er zo van genieten! Ik koos voor een blouseje van de Primark die ik begin deze zomer kocht, de broek van de Primark (helaas niet meer te koop daar) en hierbij combineerde ik mijn addidas superstar schoenen.

Broek = Primark
Blouse = Primark
Schoenen = Addidas
Horloge = Veryfitpro
Lipgloss = Essence matt matt matt
Oogpotlood = Essence

Kun jij ook zo genieten van het bos en de natuur op dit moment?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Outfit of the day – Autumn is coming

  1. Hello, Hello ! :))) This outfit is really, really coll! Great! It fits to you perfectly 😉 hank you for sharing this inspiration, I have to check my Outfits for autumn 😀 😀 :D….Have a nice evening and best wishes from dolomites holidays 😉 Pia <3

Comments are closed.