Outfit | Mijn lievelingsoutfit van de afgelopen weken

Mijn lievelingsoutfit van de afgelopen weken

Mijn lievelingsoutfit van de afgelopen weken, want deze outfit heb ik echt heel vaak aangehad! Maar waarom juist deze kledingstukken ervoor zorgde dat ik ze aantrok? Soms hoeft je outfit er niet heel stijlvol uit te zien, maar wil je gewoon een outfit die lekker zit en comfortabel is! En dat is deze outfit zeker.

De afgelopen weken stonden voor mij in het teken van hele makkelijke en fijn zittende kledingstukken. Omdat mijn buik erg gevoelig was door de buikoperatie die ik in Juli 2020 heb gehad (lees hier het verhaal terug als je daar geïnteresseerd in bent), kon ik niet veel hebben op mijn buik. Dit was dan ook echt mijn lievelingsoutfit van de afgelopen weken.

Lievelingsoutfit met een reden!

Waarom juist dit mijn lievelingsoutfit van de afgelopen weken werd? Heel simpel, de broek is eigenlijk een joggingsbroek van de Primark die ik eerder dit jaar kocht. Hij is heel erg zacht en de band aan de bovenkant van de broek is helemaal niet strak en zit heel comfortabel op je heupen en rond je buik. Dit was tevens het enige item die ik niet voelde op mijn buik! Daarnaast is dit los vallende shirt ook een reminder dat het leven zo slecht nog niet is. Er staat overigens ‘Smile it’s just a bad day, not a bad life’ voor de mensen die het zich afvragen. En het staat daarnaast ook nog eens heel erg leuk bij de broek!
smile Mijn lievelingsoutfit van de afgelopen weken

Wat ik hier draag:
Broek: Primark
Shirt: Gekocht tijdens een vakantie in Duitsland (geen idee meer welke winkel)
Schoenen: Adidas
Sokken: Primark

Normale outfits in aantocht!

De normale outfits in aantocht, of ja wat is eigenlijk normaal? Ik heb alweer een spijkerbroek aangehad, oké geen hele dag want dat zat aan het einde van de dag toch niet zo fijn meer. Maar ik wil binnenkort weer helemaal los gaan met outfits! Zo heb ik een heel gaaf kort broekje die bijna high waisted valt die ik graag wil laten zien op de blog. Ook heb ik een aantal andere toffe outfits in gedachten die ik graag weer aan wil doen. Gelukkig wordt mijn buik steeds minder gevoelig, maar heb ik nog wel last van een opgeblazen buik aan het einde van de middag.

Ook wil ik binnenkort weer een paar kringlopen af gaan om te kijken of er daar nog leuke pareltjes te vinden zijn. Zo ben ik bijvoorbeeld op zoek naar een tof spijkerjasje en wat leuke vesten. In de huidige winkels ben ik nog niet geslaagd voor deze items, wie weet vind ik wel iets tofs in de kringloop!

Shop jij wel eens kleding bij de kringloop?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.