Outfit | Makkelijke vakantie outfit

Net terug van een weekje vakantie in Drenthe en ondanks de regen af en toe was het heerlijk. Ik heb zowaar even geleerd om NIKS te doen. Voor iemand die altijd bezig is of bezig wil zijn is dat een behoorlijke stap. Tijdens mijn vakantie ging ik voor een makkelijke vakantie outfit. Iets wat ik graag verder uitleg.

Tijdens mijn vakantie ga ik voor makkelijk, snel en vooral comfortabel. Hier hield ik dan ook rekening mee tijdens het inpakken van de koffer. Als we er dan op uit trekken dan moet het voor elke soort situatie handig of fijn zijn. Omdat het tijdens onze vakantie in Drenthe tussen de 20 en 25 graden was en er af en toe een bui over trok heb ik niet al te zomerse kleding aan.

Makkelijke vakantie outfit in Drenthe

Aangezien deze dame het vaak koud heeft, ook als het boven de 30 graden is. Heb ik altijd wel een vest of dikke trui bij mij. Dat kwam ook deze vakantie weer goed van pas. Voor deze outfit hield ik rekening dat het fijn moet zitten bij veel wandelen.

Wat ik hier draag:
Schoenen: Adidas
Broek: Girlfriend jeans van Lidl
Vest: Protest
Tshirt: van de kringloop

De girlfriend jeans van Lidl is echt een nieuwe favoriete broek. Ik kocht hem 2 jaar geleden in Duitsland maar helaas bij thuiskomst kwam ik er in de verste verte niet in. Omdat ik het afgelopen jaar behoorlijk wat kilos ben afgevallen door de Ziekte van Crohn (lees; ik ging van 75 kilo naar 63 kilo) zit de broek nu als gegoten. Tevens 1 van de weinige broeken die ook echt lekker zit na de open buik operatie.

Heb jij een outfit of kledingstuk wat je graag draagt tijdens je vakantie?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

1 comments on “Outfit | Makkelijke vakantie outfit

Comments are closed.