Outfit | Makkelijke vakantie outfit!

makkelijke vakantie outfit

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe outfit! Ik koos een makkelijke outfit omdat ik op vakantie ging en ik de hele rit ging rijden. Het werd een goede 25 graden dus het kon niet te warm en niet te koud zijn. Benieuwd wat ik allemaal draag?

Ik ging dus op vakantie van 16 tot 23 mei en omdat ik zou gaan rijden vond ik het wel slim om iets aan te trekken wat lekker zou zitten. Het was een rit van ongeveer 1uur en 45minuten, deden er iets langer over want we gingen onderweg nog even naar de Starbucks. Het was heerlijk weer, onderweg een paar druppels maar verder een graad of 25!

Makkelijke vakantie outfit?

Ik vind auto rijden heerlijk dus ik wilde graag de hele rit rijden. Aangezien mijn vader taxi chauffeur is en dus al hele dag in een taxibus rijd, liet hij mij graag rijden. Helemaal fijn! Voor deze outfit koos ik voor een makkelijke zittende legging en dat is deze zwarte van Lidl zeker! Ik droeg die ook een tijd in het ziekenhuis, omdat hij zo lekker zit! Verder combineerde ik het met een simpel topje van Primark die ik al een paar jaar heb, een vestje van Takko die ik zeker al een jaar of 10 heb (misschien wel langer zelfs!) en natuurlijk mijn favoriete adidas schoenen.
makkelijke vakantie outfit

Wat ik hier draag op de foto:
Legging: Lidl
Topje: Primark
Vestje: Takko
Schoenen: Adidas

Doen jullie ook altijd iets makkelijks aan als je op vakantie gaat?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.