Outfit | Lila comfy set

Een tijdje geleden deelde ik al een artikel met toffe items van Femme luxe. Tijd om de outfits ook eens los aan jullie te laten zien. Benieuwd wat ik precies draag? Lees dan even verder.

Wie mijn artikelen de laatste weken heeft gelezen dan weet je dat ik een super leuk pakketje van Femme Luxe binnen kreeg. Daar heb ik ook al een uitgebreid over geschreven maar het leek me leuk om deze ook nog los te behandelen op de blog. Dit is dus geen samenwerking maar gewoon mijn enthousiasme voor de outfit.

Een lila comfy set

Deze koukleum is niet gemaakt voor het koude weer van de afgelopen tijd. Als je op zoek bent naar een heerlijke comfy set, zoek dan niet verder! Bij Femme luxe heb je echt Amazing comfy sets die echt heerlijk zitten. Ze zijn helemaal niet duur en ze hebben onwijs veel keuze. Ik ging voor een lila comfy set en maakte daar een foto van.

Wat ik hier draag op de foto:
Comfy set: Femme luxe
Schoenen : Adidas

Op de foto zie je het comfy set toen ik hem voor het eerst aan had. Toen zat hij erg strak maar toen ik hem voor de 2e keer aan deed zat hij al een stuk losser en nu zit hij echt perfect!

Heb jij ook een heerlijke comfy set?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.