Outfit | Lekkere warme trui voor de frisse dagen

Het is alweer een paar weken geleden dat ik vakantie had. Kamperen in Drenthe deed mij goed, niet alleen qua energie maar ook zeker qua inspiratie voor de blog. Omdat wij tijdens de vakantie te maken hadden met een aantal regenbuien was ik blij dat ik een lekkere warme trui van Protest bij mij had.

Tijdens de regenbuien koelt het natuurlijk gelijk een aantal graden. Een warme trui is dat zeker voor mij, iemand die het al snel heel erg koud heeft, echt een must! Deze warme trui van Protest is een ideale trui voor de koudere zomeravonden of de natte dagen!

Een lekkere warme trui van Protest

Hoe leuk is deze warme trui van Protest? De kleur is een mix van grijs en groen, beetje afhankelijk van de lichtval. Daarbij heeft het witte opdruk die deze warme trui net even wat leuker maakt.

Wat ik hier draag:

Schoenen: Adidas
Skinny jeans: Primark
Trui: Protest

Ook in de zomer heb je warme kleding nodig


Het is je vast niet ontgaan dat het weer de afgelopen weken van bloedheet naar best wel fris en weer terug. Ook in de zomer heb je warme kleding nodig, juist omdat het weer zo zijn eigen ding doet en het af en toe lijkt alsof het herfst is. Daarom heb ik tijdens de vakantie ook altijd een warme trui in mijn koffer zitten. Voor de frisse avonden, maar ook zeker voor de frisse dagen die we de afgelopen weken ook gehad hebben. Deze trui is niet al te dik en daarom perfect voor frisse dagen of het begin van de herfst.

Heb jij een outfit of kledingstuk die je altijd mee neemt tijdens je vakantie?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.