Outfit | Koud of juist heel lekker?

koud of juist heel lekker

Het is weer woensdag dus tijd voor een nieuwe outfit! Het is de outfit van mijn eerste vakantie dag in mei. We besloten die dag er op uit te trekken en ik besloot te gaan voor een outfit waarbij ik het niet al te warm zou hebben (kan dat?).
Benieuwd wat ik allemaal draag?

Ik ging dus op vakantie van 16 tot 23 mei en we hadden dus echt heerlijk weer! Het was die dinsdag een graad of 25/26 en dat is heerlijk als je nog iets wilt doen en niet teveel wilt zweten. Omdat deze dame het normaal gesproken altijd koud heeft, droeg ik het eerste deel van de dag deze outfit nog met een extra vest.

Koud of juist heel lekker?

Gelukkig begon de zon begin van de middag toch door te breken en werd het heerlijk weer. Het vest had ik niet meer nodig dus ik liep de rest van de dag rond ik de outfit die ik nu deel. Het topje kocht ik een aantal jaar geleden bij Kik in Duitsland (ook tijdens een vakantie). Het zit heerlijk los en de knal kleur vind ik echt geweldig! De broek is eigenlijk een spijkerlegging en heb ik lang niet gedragen omdat hij te groot was. Dat is hij nog steeds maar mijn moeder heeft het elastiek strakker gemaakt waardoor hij niet steeds afzakt. Een heerlijke simpele outfit voor op de camping, maar ook zeker thuis!
koud of juist heel lekker

Wat ik hier draag op de foto:
Legging: Takko
Topje: Kik
Schoenen: Adidas

Doen jullie ook altijd iets makkelijks aan op vakantie gaat?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.