Outfit | Korte broek van Forever21

korte broek forever21

Het is momenteel niet zo’n mooi weer maar daarom wel extra leuk om alvast inspiratie op te doen voor de mooie dagen die er wel aan gaan komen. Deze outfit had ik nog helemaal niet met jullie gedeeld, de korte broek van forever21.

Toen ik vorig jaar september op vakantie ging en wel geteld 1 goede dag had tussen de medicijnen door, maakte ik deze foto’s. Niet wetende dat ik de dag erna weer doodziek op bed zou liggen en we onze vakantie in het vakantiehuisje zelf door zouden brengen. Waardeloos, maar gelukkig hebben we deze foto’s nog want dit was echt een hele fijne en mooie dag!

Korte broek van Forever21

korte broek forever21
Op de foto draag ik:
Broek: Forever21
Shirt: Primark
Vestje: Primark
Schoenen: Adidas
Sokken: Primark
Zonnebril: Primark
Horloge: Garmin

Een heerlijke dag tijdens de vakantie

Als ik de foto’s bekijk van de vakantie vorig jaar, zijn dit ook een van de weinige foto’s die gemaakt zijn. De foto collectie bestaat uit maar liefst 20 foto’s waarvan de meeste bij ‘de’ waterval van Nederland zijn gemaakt. We waren namelijk op de Veluwe in Beekbergen waar we een midweekje hadden geboekt. De maandag was voor mij een prima dag, maar ook de dag waarop ik weer medicijnen moest gaan spuiten (methotrexaat). De weken ervoor was ik de iedere keer na de spuit al onwijs beroerd en ziek. Maar dit werd alleen maar erger, ik lag die week ervoor en die week tijdens deze vakantie 6 van de 7 dagen doodziek op bed door die spuit. Geen doen!
Dus ik genoot extra hard van deze prachtige dag tijdens die vakantie in september 2020. En het is ook maar een goed half uurtje rijden van ons huis dus zeker nog een regio waar ik vaker een dagje naar toe kan gaan.

Draag jij ook graag korte broekjes in de zomer?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Outfit | Korte broek van Forever21

  1. Mooie zomerse outfit.
    Ik hoop nu snel dat we dagen krijgen met flinke zomerse temperaturen….
    Ben even klaar met al die regen….

    Een fijne dag 😉

Comments are closed.