Outfit | Kom maar op met de lente!

Omoda paarse trui

Ja ja, de afgelopen weken werden we al regelmatig getrakteerd op een heerlijk zonnetje in de middag. Ik krijg dan altijd weer lentekriebels en maak dan maar al te graag een wandeling in het bos. Dat deed ik dit keer ook en ik laat je mijn favoriete outfit van dit moment zien! Kom maar op met de lente!

Nu de temperaturen het weer een klein beetje toe laten (lees; ik ben een koukleum dus het is nog steeds heel koud), kom de outfit blogs steeds vaker online. In deze blog laat ik je graag deze fijne outfit zien die perfect is voor deze temperaturen en het zonnetje.

Een warme trui voor het lente zonnetje

Zodra dat zonnetje door komt, krijg ik die lentekriebels. Ineens wil ik van alles aanpakken, maar de afgelopen weken heb ik mezelf gedwongen om een wandeling in de zon te maken. In plaats van weer druk bezig te zijn en niet te genieten, probeer ik nu bewust te genieten van het zonnetje. Het maakt mij ook gelijk een stuk positiever, want dat grijze weer, daar wordt ik echt depressief van!

Omoda paarse trui

Wat ik hier draag:
Trui; YDENCE van Omoda
Broek; Lidl
Schoenen; Primark
Zonnenbril; Primark

Oke, ik geef eerlijk toe dat ik gewoon nog een jas draag hoor, want het is mij anders echt nog te koud! Maar voor deze foto heb ik mijn jas even aan de kant gelegd, zodat je mijn outfit goed kunt zien.

Maak jij momenteel ook al heerlijke wandelingen in de zon?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.