Outfit | Knallende top met een lange rok

knallende top met lange rok

Tijdens de warme dagen die we net achter de rug hebben besloot ik om even een wandeling te maken in het bos. Het bos is een plek waar ik graag naar toe ga om even tot rust te komen, mijn gedachten te verzetten, maar ook om outfit foto’s te maken (uiteraard gecombineerd met een wandeling!). Dit keer had ik een knallende top met lange rok die heerlijk zat tijdens de warme dagen.

Juist omdat de rok aan 1 kant voor de helft open is (en een gave rits heeft aan die kant!) is het heerlijk als het wat warmer is. Het is luchtig en ook de stof plakt niet vast aan je benen of billen wat natuurlijk ook heel erg fijn is.

Een outfit met een lange rok!

Een outfit uitkiezen terwijl het buiten rond de 30 graden is, ik ben er echt heel erg slecht in. Ik heb het al snel te warm, dan weer te koud, dan plakt alles of het zit niet fijn. Nee, geef mij maar een graad of 20/25 dan voel ik mij ook beter (mijn lichaam kan slecht tegen de warmte) en weet ik ook wat ik aan moet trekken. Daarnaast moet ik rekening houden met werk, het moet ook een beetje fijn zitten naar het werk. Maar deze outfit heeft het allemaal, het zit heel erg fijn omdat het erg luchtig is en het kan ook prima naar het werk. De knallende top met lange rok is perfect voor een warme dag maar ook als je erop uit wilt trekken voor bijvoorbeeld een wandeling.
knallende top met lange rok
lange rok

Wat ik hier draag:
Rok: Kringloop
Top: Primark
Schoenen: Adidas
Sokken: Primark
Tasje: Primark
Zonnebril: Primark
Horloge: Garmin

Wat er zo bijzonder is aan mijn outfit?


Ik draag haast nooit een rok, maar toen ik een hele tijd geleden (denk 2 jaar!) deze rok zag hangen bij de kringloop wist ik dat deze mee moest. Destijds was ik nog aan de prednison en was ik een stuk dikker en het was het eerste item dat ik echt mooi vond staan. Wat ik heel wat vond van mezelf want ik was niet snel tevreden en vond mezelf echt lelijk. Dus ik vond het echt bijzonder dat ik een kledingstuk zo mooi kon vinden bij mezelf. Nu 2 jaar later draag ik hem nog steeds heel graag en past hij ook nog steeds.

Wat ik ook erg fijn vind aan de rok is dat je hem wat hoger kan dragen waardoor hij midden op mijn buik (rond mijn navel) valt en daardoor mijn buik minder zichtbaar is. Helaas zwel ik nog steeds op gedurende de dag en het verschil met de ochtend en het eind van de middag is best groot. Zolang ik mijn darmen niet volledig onder controle heb denk ik dat dit ook blijft. Stomme ziekte van Crohn kun je wel zeggen!

Heb jij ook een kleding item die je bij jezelf erg mooi vind staan?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Outfit | Knallende top met een lange rok

Comments are closed.