Outfit | Kleding in mijn eigen webshop?

trui Carolien

Toen ik inkopen deed voor we webshop voor LiefsCarolien zag ik ineens iets super moois voorbij komen. Dat bracht me op een idee! Kleding in mijn eigen webshop?

Ja je leest het goed, ik overweeg om een aantal heerlijke comfy truien te gaan verkopen. Het is nog maar een concept en ik wilde echt eerst de kwaliteit gaan testen. Daarom deed ik een kleine inkoop met 1 item. Namelijk een heerlijke gebreide trui.

Kleding als toevoeging aan het assortiment?

Ik kocht een paar truien in verschillende kleuren in om de kwaliteit te testen. Van de foto’s in de groothandel werd ik al onwijs happy en ik kon niet wachten tot het binnen kwam. En hoe kun je nu beter een kleding item testen door ze zelf eerst te dragen.

Dus dat ging ik eerst doen. Op de foto draag ik de Carolien trui in een maat S/M.
trui Carolien

Wat ik hier draag;
Trui; Carolien uit mijn webshop maat S/M
Broek; Primark
Sokken; Primark
Schoenen; Van Haren

Eigen kleding collectie?

Als kleding inderdaad een toevoeging wordt in de webshop LiefsCarolien, dan wil ik kleding voor iedereen. Betaalbaar, goede kwaliteit, maar het belangrijkste voor alle vrouwen! Of je nu maatje XS hebt, of een L!
Het leuke aan een eigen kleding collectie vind ik misschien wel dat ik de kleding stukken namen kan geven. Als allereerste item begin ik met mijn eigen naam. De Carolien trui is namelijk dus echt zo’n trui die ik heerlijk vind voor de herfst/winter. Overigens zal ik sowieso in de webshop alleen maar items verkopen die ik zelf ook zou dragen.

Vind jij het nou leuk om ook een kleding item naar jou vernoemd te worden, laat dat dan hieronder in de reacties weten en wie weet komt jou naam binnenkort voorbij in de webshop!!

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.