Outfit | Jurkje van Yaya women

jurkje yaya women

Wat een onwijs lekker weer is het momenteel en wat een contrast met een week daarvoor. Ik ga onwijs goed op dit weer, krijg er lente kriebels van en wordt ook echt een stuk vrolijker! Maar dit weer nodigt natuurlijk ook uit om naar buiten te gaan en outfits te fotograferen. Dus dat deed ik! Namelijk een jurkje van yaya women.

Ik mocht een aantal kledingstukken uitzoeken bij Jolie women (niet gesponsord of voor mijn blog!), maar ik wil ze wel heel graag laten zien op mijn blog want wat een mooie kleding hebben ze. Helaas niet helemaal mijn budget, maar als je de kans krijgt en er het geld voor hebt, neem dan zeker eens een kijkje bij Jolie women want ze hebben echt hele mooie kleding.

Een apart jurkje

Ondanks dat het kleding is die voor de wat dikkere portemonnee is, hebben ze wel echt hele mooie kleding. Ik mocht 3 kledingstukken uitzoeken en koos voor een jurkje, een vestje en een playsuit voor de zomer. Hele mooie items! Vandaag laat ik dan ook heel graag het jurkje aan jullie zien. Deze is momenteel in de sale. Het jurkje is gemaakt van een 35% alpaca wol en 25% merino wol, hierdoor is hij onwijs zacht en lekker warm. Maar daarnaast heeft hij ook hele mooie aparte accenten. Zo is de binnenkant van de mouw korter dan de buitenkant. Ook de onderkant van de jurk loopt schuin af. Dat kun je ook goed zien op de foto.
jurkje yaya women

Wat ik hier draag:
Jurkje: Yaya women
Legging: Lidl
Sokken: Primark
Schoenen: Adidas
Zonnebril: Primark

Meer outfits onderweg!


Dit heerlijke, bijna zomerse, weer nodigt natuurlijk uit om nog meer foto’s te gaan maken. Mijn planning is dan ook om de komende dagen nog meer outfits te gaan fotograferen. Hopelijk kan ik zo weer elke week een outfit artikel online laten komen, maar op welke dag dat zal worden dat weet ik nog niet. Ik ga dan ook weer schuiven in de planning.
Naast outfits fotograferen nodigt dit weer ook uit voor een heerlijke wandeling. Ik woon echt op loopafstand van het bos en ga daar ook graag even een ommetje doen. Zo wandel ik toch elke dag 45 minuten tot een uur in het bos.

Welke soort outfits wil jij graag zien?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.