Outfit | Jasje en roze topje

Ik ben zo blij dat we richting de zomer gaan. Dan heb ik altijd wat meer inspiratie qua outfit keuze en ook veel meer zin om leuke dingen te ondernemen. De outfit die ik vandaag aan jullie wil laten zien is een combinatie van ‘oude’ kleding en nieuwe kleding items!

We gingen een rondje lopen door het bos en wat is nu een betere plek om je outfit te fotograferen dan het bos? Ik hou van het bos!

Jasje en roze topje

Voor deze outfit koos ik een jasje die ik al jaren heb met een nieuw topje van de Primark. Samen met een simpele lichte spijkerbroek en natuurlijk mijn fijne schoenen! Verder heb ik mijn zwarte schoudertasje bij me en natuurlijk mijn nieuwe zonnebril die ik ook bij de Primark kocht.

Ik hou van wandelingen door het bos maar doe het veel te weinig. Op de een of andere manier lukt het mij niet om mijn tijd echt goed te verdelen. Mijn bedrijf neemt nu eenmaal veel tijd in beslag.

Maken jullie ook wel eens een wandeling in het bos?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Outfit | Jasje en roze topje

Comments are closed.